logo
Bancul zilei, la skate-park: "Interzis accesul bicicletelor pe echipamente"
Bancul zilei, la skate-park:
Mare tam-tam şi panaramă s-a făcut şi cu mini skate-park-ul de pe Coposu. După ce a fost refăcut ca SKATE-park, (nu BIKE-park), cei care îşi desfăşoară activitatea specifică prin zonă au fost cică, foarte revoltaţi că nu e nuştiucum doreau ei, cu beculeţe, cu morişti de vânt şi cu boxe de udne să se audă ceva punks no death şi au sărit cu gura şi cu tastatura de parcă li s-ar fi imputat tot ce au mâzgălit cu spray-ul prin zonă. Ba că e nuştiucum, ba că e aşa, ba că nu e rezistent, ba că una, ba că alta.

Or avea dreptatea lor, or avea şi nevoie de ceva mai mare (şi mai departe de zona centrală, că sunt locuri virane destule prin oraş) şi mai accidentat decât "relieful" şi aleile din Sub Arini (distrus şi el de atâtea sărituri de "rideri"), dar, aici, pe Coposu, problema e asta: e loc de dat cu skate-ul şi rolele şi, mai nou, trotinetele, NU DE SĂRIT CU BICICLETELE:

Aşa scrie şi la intrare: că este interzis "accesul bicicletelor pe echipamente". Numai că sindromul "facdăsistem" anarhist-wannabist spune că orice regulă trebuie încălcată. Deci, seara, avem aici... biciclişti. Poate dacă scria Primăria că este obligatoriu, că nici măcar să nu gândeşti că poţi intra aici fără a călări "bicla", nu vedeai picior de "rider". Poate că o vizită periodică şi nu cu mare tamtam a Poliţiei Locale ar aduce ceva mai multă adrenalină în zonă şi bani la bugetul local (pentru un alt skate-park, ha-ha!). Cert este că, deşi scrie clar că aici nu e pentru biciclete, e plin de ele. Păi măi copii, dacă tot pretindeţi respect, înţelegere şi alea-alea, dacă tot faceţi pe neînţeleşii, măcar câştigaţi-le (înţelegerea, respectul şi alea-alea) în ochii publicului, nu vă băgaţi picioarele doar aşa, din piţi-revoltă. Şi apropo, pentru ca graf-urile voastre să fie artă, mai e nevoie de 1000 de ani de evoluţie în domeniu pe plan local, că deocamdată sunt un mare rahat. Oricum, "Interzis accesul bicicletelor pe echipamente" cred că e bancul zilei pe Coposu. (D.C.)
comentarii
5 comentarii

Ce m
E.T.
16.05.2017 09:45
Ce jurnalisti handicapati si autisti au ajuns pe la Tribuna. De ce nu te duci tu ba jegule sa le zici la aia sa nu se mai dea cu bicicleta, poate iei si doua capace dupa ureche. Cat despre Suba, logic ca se strica din cauza riderilor, pentru ca voi astia desteptii, jurnalistii astia de uzina care se cred foarte capabili (desi habar n-au de nimic ca din acest motiv merge tara prost) se plimba duminica pe pista noastra de bicicilisti. Fa un articol si despre ei autistule.
D.C.
16.05.2017 12:56
Mai nou stergeti si comentariile? Ma repet:
Cine a scris articolul? Asa au ajuns standardele site-ului trinuna? Mizerie de articol!
Julix
16.05.2017 15:45
articol de cacat, scria de un om de cacat, oe un site de cacat. ma mir cum inca mai citesc oamenii mizeriile care sunt aici. Pace
Halbe
16.05.2017 18:21
De ce in toate SKATEPARK-URILE din ?ar? au voie cu bicicletele si noi nu ? Va treziti peste noapte asa cu o stire dinasta ca sa va aflati in treaba..si pentru ca nu mai aveti ce sa publicati in ziare..Daca tot nu avem voie cu bicicletele in SKATEPARK ar trebui sa se faca si altceva , pentru biciclete.. da DIRTPARK-ul care era pentru bicicleta , s-a uitat ca mai exista, si marea majoritate a b?ie?ilor de la Skatepark sunt toti pe biciclete.. asa ca regulamentu ala este DEGEABA!! Ca si cu regulament oamenii tot vin cu copii mici si tot la fel ca pana acum este ! Asa ca si aceasta publicare este tot DEGEABA pentru ca mai este si anonima.. Cel mai bine ar fi ?tears?!!!
B.R
16.05.2017 19:35
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia