logo
Banca Românească lansează creditul fără adeverinţă. Nu cere nici garanţie imobiliară!
Banca Românească lansează creditul fără adeverinţă. Nu cere nici garanţie imobiliară!

Un nou tip de credit a fost lansat de Banca Românească, anunţă businessmagazin.ro. Pentru a primi Creditul numit FIT, banca nu percepe comision de analiză şi nici adeverinţă de venit sau alte documente (în cazul salariaţilor/pensionarilor). De asemenea, banca nu cere garanţii imobiliare şi nici detalii care să justifice destinaţia  creditului.

Produsul poate fi folosit şi pentru refinanţare, iar clientul primeşte răspuns pe loc cu privire la suma maximă pe care o poate primi. Suma maximă ce poate fi obţinută se bazează pe un calcul estimativ folosind datele declarate în cererea de credit.

Suma minimă împrumutată este de 1.000 RON, suma maximă este 110.000 RON, iar perioada maximă este de 5 ani, respectiv 10 ani, dacă se refinanţează credite acordate înainte de 28.10.2011.

  • “Creditul FIT completează linia de produse şi servicii lansate încă din anul 2016 prin care Banca pune la dispoziţia clienţilor produse financiare simple, transparente”, a explicat Ana Cernat, Director General Adjunct Banca Românească.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia