Tribuna
BAC-ul special începe peste aproximativ o lună
Andra MARINESCU
448 vizualizari
BAC-ul special începe peste aproximativ o lună
© Arhiva TRIBUNA
Peste o lună, au loc înscrierile la sesiunea specială de Bacalaureat 2019, dedicată absolvenților de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de examen.


Potrivit calendarului MEN, candidații care vor participa la această probă se pot înscrie pe 16 și 17 mai, urmând ca pe 20 mai să înceapă susținerea probelor. Astfel, pe 20 și 21 mai va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, pe 22 mai cea într-o limbă de circulație internațională, iar între 23 - 24 mai evaluarea competențelor digitale.
Pe 27 mai probele scrise vor debuta cu examenul la Limba și literatura română, urmat, pe 28 mai, de proba obligatorie a profilului, iar pe 29 mai de proba la alegere a profilului și specializării.
Pe 30 mai, candidații vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă, iar pe 31 mai ei vor afla rezultatele. În aceeași zi, până la ora 14, ei vor putea depune și eventualele contestații.
Între 31 mai - 5 iunie, contestațiile vor fi soluționate, iar rezultatele finale afișate.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevistargul de cariere

classic junior

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia