Tribuna
Astra film
Avrigean la închisoare pentru că a furat o autoutilitară și a plecat la plimbare deși era băut și fără permis
Vasile ANTIPA
1425 vizualizari
Avrigean la închisoare pentru că a furat o autoutilitară și a plecat la plimbare deși era băut și fără permis

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Avrig pe numele unui localnic în vârstă de 27 de ani.

Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere cu permis anulat și conducere sub influența alcoolului.

"La data de 20 iunie 2018, pe strada Bisericii din orașul de domiciliu, avrigeanul a fost descoperit de către polițiști în timp ce conducea o autoutilitară deși dreptul de a conduce îi fusese anulat, în plus aflându-se și sub influența alcoolului, cu o concentrație de 1,45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoutilitara condusă fusese sustrasă de către bărbat din incinta societății la care acesta era angajat. Ca urmare a sentinței instanței de judecată, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu", a precizat purtătorul de cuvânt al poliției sibiene, Elena Welter.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia