logo
Autostrada Sibiu- Pitești se zbate între evaluări și proiectări. Execuția mai așteaptă
Autostrada Sibiu- Pitești se zbate între evaluări și proiectări. Execuția mai așteaptă

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, lucrările la autostrada Sibiu-Pitești nu au șanse prea mari să înceapă efectiv în viitorul apropiat, urmând să fie parcurse etape birocratice, premergătoare execuției propriu-zise. Pentru loturile 1 și 5 ale autostrăzii, ofertele se află în faza de evaluare, iar pentru loturile 2, 3 și 4 se lucrează la documentațiile pentru proiectare și execuție. În comunicatul CNAIR se arată că:

„Printre cele mai importante proiecte de infrastructură lansate anul acesta în SEAP de Compania Națională de Drumuri, se numără Autostrada Sibiu-Pitești, parte importantă a Coridorului IV Pan-European. Cu o valoare însumată de aproape 2,6 miliarde de lei (aproximativ 570 milioane de euro), ofertele pentru loturile 1 și 5 se află acum în perioada de evaluare, iar anul viitor cele două obiective urmează să intre în faza de proiectare și execuție. CNAIR SA are în pregătire pentru lansarea în licitație publică și documentațiile pentru proiectarea și execuția loturilor 2, 3 si 4 ale acestei autostrăzi, de o importanță majoră pentru economia României. Cu un cost estimat de 3,3 miliarde de euro, autostrada Sibiu-Pitești va completa Coridorul Pan-European, care tranzitează România.”

comentarii
2 comentarii

Atata vreme cat coruptia,impostura si incompetenta se afla in fruntea tarii nu veti vedea autostrada nici pana la Vestem darmite la Pitesti!Nu vedeti ca ei au pradat o tara intreaga iar acum ne aburesc cu promisiuni fantasmagorice!Sa stiti ca un ou in Romania este mai scump decat unul bio la Bruxelles!Ma nelinisteste faptul ca inca mai sunt unii(cretini sadea ori cu beneficii uriase) care mai cred basmele infractorilor Dragnea si Tariceanu!
Sibiu-Pitesti?La Pastele cailor...
16.12.2017 15:08
Tot nu-i clar cine da spaga si cine ia mita?
Grabitzi-va! Ca vine primavara si scuza cu lucratul pe frig nu mai scuza calitatea de doi bani a soselelor romanesti!
Noi cersim din poarta-n poarta
17.12.2017 14:45
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia