Tribuna
Auchan Sibiu are cel mai modern sistem de case semiautomate rapide din centrul țării
Andra MARINESCU
6344 vizualizari
Auchan Sibiu are cel mai modern sistem de case semiautomate rapide din centrul țării
Din această toamnă, Auchan Sibiu s-a modernizat. Încă din 18 septembrie, magazinul își primește clienții cu cel mai modern sistem de case semiautomate rapide din centrul țării.


Auchan Sibiu a adus o nouă inovație în experiența la cumpărături! Sibienii se pot bucura, în premieră, de noul sistem de încasare a cumparaturilor, având ca scop diminuarea timpului petrecut pentru realizarea plății.
Cu o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați, 44.000 de produse, servicii moderne și prețuri mici, permanent, Auchan Sibiu își propune să ofere, locuitorilor orașului, soluții de cumpărare adaptate mereu nevoilor acestora.
Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate MyAuchan. Cu 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro în 2016, propune celor circa 5 milioane de locuitori din 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent.
Auchan România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, dar și oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul. Detalii se găsesc și pe site-ul oficial, www.auchan.ro. (A. M.)






comentarii
5 comentarii

Nu e nici o imbunatatire ,din contra. La casele clasice casiera iti scaneaza cumparaturile,platesti si pleci. La acestea casiera scaneaza produsele ,iti da un bon cu un cod de bare iar codul ala il scanezi la un automat unde platesti .Daca te-ar lasa sa-ti scanezi singur produsele ar fi ceva ,insa asa doar te complici.
scepticul
20.09.2017 13:25
Daca ar fi si preturi la toate produsele din raft, ar mai fi o imbunatatzire!
Mick
21.09.2017 00:14
este o mare, uriasa, grandioasa, imensa, colosala stupiditate cretinoid fantasmagorica. Da fapt cred ca precede falimentul. Am stat 20 de minute sa privesc cum se descurca clientii. Debusolare totala. Un singur paznic incerca sa le spună unor oameni trecuti de prima tinerete cum se procedeaza. in timpul asta altii incercau sa iasa, dar fiind o singura poarta de iesire, deja se calcau in picioare.. . Au redus spatiul pentru expunerea produselor, ceea ce miroare, repet, a faliment iminent. Nu cred ca se putea gandi o mai mare bataie de joc pentru clienti.
aberatiu ictus
21.09.2017 11:18
Este o porcarie de sistem! Daca iti scanai singur produsele si le plateai tot la casa era ceva dar asa trebuie sa stai la coada sa iti scaneze un angajat produsele, fugi cu plasele dupa tine sa platesti la bancomat iar mai apoi scanezi din nou la poarta pentru a pute sa iesi. Tipic Auchan, dupa ce ca erau vai de capul lor acum au mai si lungit perioada de așteptare la case. Faliment scrie pe voi, cel putin eu nu mai trec pe acolo si le voi spune si altora sa faca asta.
Adrian
27.09.2017 10:53
aceeasi prostie si in Targu Mures, iar la casele de marcat normale, sunt puse niste persoane care scaneaza 1 articol / minut, isi bat joc de oameni, nu mai calc in veci pe la ei, sa dea faliment cu prostia lor.
dan
26.03.2018 16:28
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA