Tribuna
Au umblat cu cioara vopsită: Haine și parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști
Au umblat cu cioara vopsită: Haine și parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști
© www.newsbucovina.ro

Polițiștii sibieni au intervenit la peste 170 de evenimente în weekend, au constatat 41 de infracțiuni și au aplicat 450 de sancțiuni contravenționale în valoare de 85.800 de lei, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Ca urmare a acțiunilor derulate pe linia prevenirii ilegalităților din mediul de afaceri, polițiștii sibieni au constatat cinci infracțiuni economice. Astfel, vineri, în jurul orei 12.30, pe DJ 106 Sibiu – Agnita, în localitatea Nocrich, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din județul Vâlcea, care era însoțită de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din același județ. La controlul asupra autoturismului, s-a constatat că cei doi transportau peste 30 de recipiente de produse cosmetice purtând însemnele unor mărci înregistrate, despre care pasagerul a declarat că îi aparțin și că dorește să le comercializeze, fără a prezenta documentele legale de proveniență. Produsele au fost confiscate, iar pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru infracțiunea de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În aceeași zi, în Târgul Obor din municipiul Sibiu, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 55 de ani și un bărbat în vârstă de  21 de ani, ambii domiciliați în județul Galați, care comercializau produse de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând însemnele unor mărci înregistrate, dar care nu prezentau caracteristicile produselor originale. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare de produse contrafăcute.

De asemenea, în Piața Mare din municipiul Sibiu, au fost depistați doi tineri, unul în vârstă de 21 de ani, din Sibiu, celălalt în vârstă de 19 ani, din Brașov, care comercializau produse cosmetice, parfumuri, purtând însemnele unor mărci înregistrate, dar fără a justifica proveniența lor legală. Și în acest caz s-a luat măsura confiscării, iar celor doi li s-au întocmit dosare penale de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia