logo
Au pornit la colindat ca să strângă bani pentru a face un Crăciun mai frumos celor nevoiaşi
Andra MARINESCU
2865 vizualizari
Au pornit la colindat ca să strângă bani pentru a face un Crăciun mai frumos celor nevoiaşi
© Răzvan NEGRU
Ghiţă şi Maria Boldijar derulează, de câţiva ani, campania umanitară "Dar din dar pentru nevoiaşi", prin care, în pragul sărbătorilor de iarnă, încearcă să aducă zâmbetul pe buze celor mai mult încercaţi de soartă. Aşa că, pe lângă sponsorizările şi alimentele donate de oamenii cu suflet mare, ei pornesc la final de an la colindat, pentru a strânge bani cu care să mai cumpere cele necesare pentru a umple sacul Moşului.


Aceştia sunt susţinuţi de prietenul lor, Mircea Trăscăian, care, joi, alături de Ghiţă, ne-a trecut pragul redacţiei, deschizând seria colindelor la TRIBUNA. Cu emoţie, au interpretat cântece specifice Naşterii Domnului, au cântat la chitară,  ne-au povestit despre iniţiativa lor şi au spus că Maria nu a putut ajunge la sediul nostru, pentru că a trebuit să stea cu micuţul lor David, care are numai trei luni.


Un Crăciun cu zâmbetul pe buze


Tinerii vor să le facă un Crăciun mai fericit copiilor din Centrul de Plasament din Turnu Roşu, oamenilor care dorm în gară şi celor de la Adăpostul de Noapte din Sibiu.
Cei trei au copilărit în centre de plasament, fiind abandonaţi de părinţi încă de când erau copii. Acolo s-au cunoscut, iar Maria şi Ghiţă s-au şi îndrăgostit. Povestea lor de dragoste a ajuns şi la emisiunea lui Nea Mărin, care i-a ajutat să aibă o nuntă ca în poveşti, prin emisiunea "Poftiţi de vă iubiţi!" (Antena 1).
"Noi am avut norocul să primim ajutorul unor oameni minunaţi, care ne-au schimbat viaţa şi datorită lor am învăţat că fericirea adevărată vine atunci când oferi ajutorul celor care chiar au nevoie. Scopul nostru este să oferim un cadou de Crăciun nevoiaşilor, care nu sunt puţini la număr. Am promis că nu vom uita de unde am plecat şi vrem ca în fiecare an să facem această campanie", spun Maria şi Ghiţă.
Cei care vor să doneze alimente, conserve, dulciuri sau bani o pot face apelând 0742937829 sau 0758932098. De asemenea, se poate dona şi în contul deschis la BRD, RO39BRDE330SV85723253300 (Gheorghe Boldijar).

© Răzvan NEGRU


comentarii
1 comentarii

Sunt doi tineri talentati pt care am tot respectul. Felicitari pt ceea ce fac !!!!I am cunoscut cu 1 an urma si efectiv m au impresionat.
Costi
16.12.2017 17:37
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia