logo
FITS
Atenție, șoferi! Circulația pe Autostrada Sibiu – Orăștie se închide, de luni, pe un tronson
Atenție, șoferi! Circulația pe Autostrada Sibiu – Orăștie se închide, de luni, pe un tronson
© Arhiva Tribuna

Începând de luni, 10 septembrie, circulația rutieră pe autostrada A1 Sibiu - Orăștie, se închide între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de CNAIR, măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). 

Șoferii sunt rugați să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

comentarii
1 comentarii

Sibiu - Orăștie ? Și-apăi cum se face că segmentul care va fi închise se află cam dupa Orăștie, după Simeria ca să fiu mai precis. Sibiu - Deva era altceva...
Turkmenistan
08.09.2018 22:16
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia