Tribuna
PNL
Astăzi: termen în procesul privind casa familiei Iohannis, la Curtea de Apel Pitești
Astăzi: termen în procesul privind casa familiei Iohannis, la Curtea de Apel Pitești

Un nou termen în procesul privind casa din Sibiu pierdută de familia președintelui Klaus Iohannis este programat miercuri, la Curtea de Apel Pitești, scrie Agerpes. Acesta este al patrulea termen după strămutarea cauzei de la instanța similară din Brașov.

La termenul anterior, din 7 decembrie 2016, instanța a admis cererea de amânare formulată de avocatul familiei prezidențiale, pentru a o putea introduce pe Carmen Iohannis în calitate de moștenitor al mamei sale, Georgeta Lăzurcă, la rândul ei parte în proces.

  • „Încuviințează cererea formulată de apărătorul contestatorilor privind amânarea cauzei pentru introducerea în cauză a moștenitorilor contestatoarei Lăzurcă Georgeta. Pune în vedere contestatorilor, prin apărător, să depună certificatul de deces al contestatoarei Lăzurcă Georgeta, să indice moștenitorii în timp util în vederea citării acestora pentru următorul termen și să depună dovada calității de moștenitor. Amână judecarea cauzei la 18 ianuarie 2017, nu mai devreme de ora 11,00”, se arată în încheierea de ședință.

Contestația în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanței din noiembrie 2015, prin care cei doi soți au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului, se judecă la Curtea de Apel Pitești, conform deciziei din 6 aprilie 2016 a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Instanța supremă a admis atunci o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului de la Curtea de Apel Brașov la o altă curte de apel din țară, decizia fiind definitivă.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA