logo
FITS
Andreea vrea să trăiască normal, iar asta costă mii de euro. Noi îi putem face viața mai ușoară!
Andra MARINESCU
1341 vizualizari
Andreea vrea să trăiască normal, iar asta costă mii de euro. Noi îi putem face viața mai ușoară!
Andreea Ioana Floare este studentă în Anul I la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere, secția Limba și literatură română și Limba și literatură engleză. Ar fi trebuit să fie în anul doi, pentru că în 2017 a fost admisă pe loc fără taxă, însă o boală i-a întârziat planurile.

Deși a fost nevoită să lupte cu moartea, a avut forța să continue. Acum, Andreea are nevoie de sprijinul întregii comunități, pentru o operație care să îi permită să viseze în continuare.

”Viața e un dar ce trebuie prețuit. Fiecare dintre noi merită șansa la o viață frumoasă. Până la 18 ani și nouă luni, viața mea a fost minunată. Zburam printre note muzicale, cântând pe diferite scene, mă bucuram de fiecare clipă ce o primeam de la Dumnezeu. Apoi, într-o zi, aripile mi-au fost frânte. Însă nu m-am oprit. Am dus lupte seculare cu moartea pentru viață și pentru a recupera tot ce am pierdut prin spitale și clinici private din Sibiu, Cluj și București, trecând prin momente cumplite. 11 luni nu mi-am putut folosi mâinile, am fost imobilizată într-un scaun cu rotile, avându-i în această perioadă alături pe părinții mei: pe mama care a dus o luptă crâncenă pentru vindecarea mea și pe tatăl meu. Astfel, din lupta mea, au apărut două cărți. “Între el și ea” și “Între ea și el”, două cărți prin care spun povestea vieții mele, lupta cu boala și o minunată poveste de dragoste. Eu continui să lupt. Într-o cursă contracronometru, am ajuns dintr-un spital în altul, primind opt diagnostice greșite. Într-un final am ajuns în locul potrivit, la un spital privat în Istanbul, Turcia unde am fost pentru diagnosticare în luna august 2018, iar în luna noiembrie am fost pentru teste genetice ce au însumat 10.000 de euro. Acolo îmi voi continua tratamentul, ce din păcate costă extrem de mult. Boala nu poate învinge. Viața trebuie să continue”, spune Andreea Floare.

Cei care vor să o ajute pe Andreea pot depune, cât pot, în cont lei RO54INGB0000999907914557, nume beneficiar Iuliana Mihaela Floare – mama Andreei, la ING Bank, sau în cont euro RO59INGB0000999908061519, pe numele Iuliana Mihaela Floare, la ING Bank, paypal: iulianafloare@gmail.com.

comentarii
2 comentarii

Un caz deosebit care merita tot sprijinul.Andreea este o fata minunata, am cunoscut-o personal. Suntem alaturi de tine!Doamne ajuta!
Andrei
12.01.2019 10:27
Daca toti elevii din liceele sibiene ar dona cate 2 lei s-ar strange suma... insa, tratamentele probabil vor continua, cine va tot finanta aceste tratamente? de ce nu exista si noste reglementari legale pt. bolnavii ajunsi in asemenea situatii?
@@@
16.01.2019 14:08
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia