Tribuna
Alternosfera concertează vineri la Sibiu
Alternosfera concertează vineri la Sibiu
Alternosfera, una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ, concertează pe scena din Sibiu. Evenimentul va avea loc vineri, 31 martie, de la ora 21, în Liquid the Club.


"Cheamă-mă", "Flori de mai", "Închisoarea albă", "Sărmanul Dionis", "Deja străină" şi "Aruncă-mi" sunt doar câteva dintre melodiile ale căror refrene vor răsuna, vineri, în Liquid the Club.
După succesul de anul trecut, în cadrul Focus Festival, trupa din Republica Moldova revine la Sibiu pentru un nou concert, în cadrul unui turnei ce va cuprinde şi alte oraşe din ţară, precum Braşov, Piteşti, Constanţa şi Cluj Napoca.
Înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău, formaţia de rock alternativ a susţinut sute de concerte, de-a lungul timpului, atât în România, cât şi în Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP. În ianuarie 2017, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul de "Best Romanian Alternative Rock Band 2016", în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro.
Evenimentul de la Sibiu este organizat sub egida Focus Festival, iar în cadrul concertului va fi anunţată oficial şi data festivalului.
Un bilet la concert costă 40 de lei şi au fost puse în vânzare în format electronic, pe www.iabilet.ro, şi în format fizic, în reţeaua iabilet.ro/retea. Jumătate din biletele disponibile au fost vândute. (A. M.)






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA