Tribuna
Aleile din parcul Tineretului au fost reparate. Arteziană cu jocuri de lumini
Aleile din parcul Tineretului au fost reparate. Arteziană cu jocuri de lumini

Primăria Sibiu a finalizat reparațiile la pavajul aleilor din Parcul Tineretului și a scărilor care fac legătura dintre parc și strada Pompeiu Onofreiu.

Lucrările au presupus înlocuirea a aproximativ 600 de metri pătrați de pavele de pe alei și în jurul fântânii arteziene. De asemenea, au fost create două noi căi de acces spre parc, una dinspre biserica de pe strada Constituției și una dinspre stația de autobuz de pe bulevardul Corneliu Coposu. Și scările de acces dinspre Parcul Tinerului spre strada Pompeiu Onofrei au fost repavate. Valoarea acestora lucrări a fost de 95.000 de lei.

Aspectul parcului este completat de fântâna arteziană. Anul acesta a fost repusă în funcțiune, după lucrări importante de reabilitare. A fost modernizat bazinul, a fost refăcut placajul exterior cu granit și a fost instalat un nou sistem de jocuri de apă și lumini.

În această vară, pe terenul de baschet din parc a fost realizată și o lucrare în graffiti în cadrul Festivalului Internațional de Artă Stradală, un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu.

 


comentarii
1 comentarii

Primăria Sibiului merită, pentru Parcul Tineretului și arteziana cu joc de forme și culori, toată lauda (nimeni nu va putea mulțumi, vreodată, pe toată lumea) - felicitări din toata inima!
mihai posada ot sibiu-pe-cibin
12.09.2019 14:08
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia