Tribuna
’’Alege oaia’’ vine la Sibiu. Cu degustări gratuite de mâncăruri din carne de oaie
Sorana MAIER
7863 vizualizari
’’Alege oaia’’ vine la Sibiu. Cu degustări gratuite de mâncăruri din carne de oaie
© Arhivă

Campania națională pentru promovarea consumului de carne de oaie și sprijinirea crescătorilor, ajunge zilele acestea și la Sibiu, unde cei prezenți sunt invitați și să guste preparate din carne de oaie.
”Campania naţională de informare şi promovare ’’Alege oaia’’ , sub coordonarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale împreună cu reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Federaţiilor și Asociaţiilor din sectorul de creştere a ovinelor, continuă pe 18 şi 19 noiembrie 2017 la Sibiu”, anunță Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Sibiu. 
Deschiderea evenimentului va avea loc în Sibiu, la Shopping City Sibiu, în zona intrării hypermarketului Auchan în 18 Și 19 noiembrie 2017, orele 11.30 - 1700 .
 Consumatorii se vor delecta gratuit, cu mâncăruri tradiţionale din carne de oaie, anunță organizatorii.
Obiectivul final al campaniei îl constituie păstrarea tradiţiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creşterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine şi înfiinţarea la nivel naţional, a unei pieţe de Gross, iar la nivel judeţean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii şi produselor din carne de oaie.

 






comentarii
1 comentarii

Astia nu sunt ciobani adevarati. Ciobanii adevarati sunt romani, iar romanii tin post.
un cititor
15.11.2017 11:01
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA