Tribuna
ADVERTORIAL
VIDEO / PSD Sibiu: "Primarul PNL Rășinari îi umilește și îi expune pericolelor pe copiii din localitatea Prislop"
ADVERTORIAL
3877 vizualizari
VIDEO / PSD Sibiu:
PSD Sibiu a transmis, marți, un comunicat de presă în care critică atitudinea primarului din Rășinari, Bucur Bogdan, față de câțiva copii din Prislop.

Redăm mai jos textul integral transmis redacției noastre de Biroul de Presă al PSD Sibiu:

"Primarul PNL Rășinari îi umilește și îi expune pericolelor pe copiii din localitatea Prislop

Din cauza ignoranței, a nepăsării și probabil a răutății primarului PNL din Rășinari, 39 de copii din clasele V-VIII, din familii defavorizate, se expun zilnic unor mari pericole în drum spre școală. Parcurg pe ger, caniculă, ploaie sau zăpadă aproape 4 kilometri dus-întors pe un drum pustiu ce leagă satul Prislop de comuna Rășinari, situat la marginea pădurii, riscând în orice moment să fie atacați de animalele sălbatice, de câinii vagabonzi sau de ce cei de la stânele din zonă.
Probabil din cauză că primarul nu a fost votat de oamenii care locuiesc în Prislop, se răzbună, în mod cinic, pe copii, în ciuda faptului că primăria are la dispoziție microbuze școlare care ar putea să îi transporte, în condiții de siguranță, pe elevi la școală.  
Părinții au solicitat Primăriei, de-a lungul timpului, punerea la dispoziție a unui mijloc de transport pentru copii. Bineînțeles că cererile au fost ignorate de către primar.
Mai mult decât atât, consilierii locali PSD au depus o solicitare înregistrată la Primăria Rășiari cu numărul 1169/01.03.2017. Deși la această petiție erau atașate și semnăturile părinților acelor copii, nici de această dată primarul nu a luat nicio măsură.
În data de 26.10.2017, Consilierii locali ai PSD Rășinari au depus proiectul de hotărâre înregistrat la Primăria Rășinari cu nr. 6562/26.10.2017, privind aprobarea asigurării transportului elevilor din satul Prislop la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” Rășinari. Primarul și consilierii PNL, majoritari în Consiliul Local Rășinari, nici măcar nu au pus pe ordinea de zi proiectul PSD.

”Aceasta este viziunea PNL asupra 'României Educate'? Ce inimă poți avea să lași copiii să se deplaseze în condiții periculoase în drum spre școală, iar microbuzele aflate la dispoziția Primăriei să stea parcate sau să deservească altor scopuri? Un astfel de om nu mai are dreptul să rămână nici măcar o zi în funcția de primar. Probabil că aceasta este și viziunea PNL Sibiu, din moment ce știa despre această situație, dar nu a luat nicio măsură și cu siguranță peneliștii sibieni îl vor susține pe domnul primar pentru un nou mandat.
Astfel de oameni care își bat joc de copii, fie că nu îi duc la școală, cum este cazul primarului PNL din Rășinari, Bucur Bogdan, fie că abuzează sexual minore în sediul Primăriei, cum este cazul primarului PNL din Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, nu trebuie să aibă loc pe listele niciunui partid. Nu înțeleg de ce PNL i-a susținut, deși știa despre abuzurile acestora. Poate pentru peneliști aceasta înseamnă 'România Normală'. Oare peneliștii așteaptă să se întâmple vreo tragedie cu vreunul din acei copii pentru a lua măsuri?”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

Având în vedere faptul că, din păcate, soluționarea acestei probleme depinde exclusiv de primarul PNL din Rășinari, dacă nici acum nu va respecta legea, intenționăm să-i facem o plângere penală, deoarece pune în pericol viețile copiilor".

 

 







comentarii
7 comentarii

pai mai papagalilor , daca ar avea toata Romania primar cum are Rasinariul ERAM DEPARTE ! Afacut din Rasinari poate cea mai frumoasa comuna din judet desi a plecat de jos de tot , pana sa vina el a fost unu primar care acum e la pSD SI CARE NU A FACUT NIMIC ! BUCUR A FACUT GRADINITA , A ASFALTAT APROAPE TOATA COMUNA , BAGA GAZUL , A RENOVAT TOATE CLADIRILE . Cat de mici puteti fi..de fapt sunteti 5% in Rasinari , papagalilor!
una citava
28.01.2020 13:48
Hai pa postacule! Primarul PNL are microbuzele si lasa copiii sa meraga pe jos la scoala printre caini etc ! Nu iti este rusine cu un astfel de om ? ...daca se poate numi om.
@ una citava
28.01.2020 14:17
Apropo baga eventual la ma-ta acasa gazul daca isi cumpara ma-ta butelue, pt ca PNL a desfiintat fondul care asigura banii pt proiect. Fond facut de PSD ! Asa ca du-te si lasa-ne cu primarul si PNL - ul tau ! Paaaaa
@@ una citava
28.01.2020 14:20
Sezi bland ca faci spume ...
Ceoleoaca 5%
28.01.2020 15:52
Ce primar are Rasinariul??? Ce gaz, ce modernizări? S-au făcut toate precum canalizarea in localitate, doar In centru, sau pe străzile pe care există pensiuni turistice. Ceilalți au wc-ul tot în grădină ( oamenii cu bun simț) ceilalți fac deversarea dejecțiilor in râu. Să te ferească Dumnezeu să fi nevoit să treci peste vre-un pod pt. că ai nevoie de mască pt. gaze.
Inadmisibil....
Un papagal pt.."una citava""
28.01.2020 18:30
Probabil vreti ca primarul sa mearga la containerele alea si sa faca curatenie -- ca ,alta treaba nu are -- Neimtitii aia din prislop care iau alocatii pentru copii ---- ar trebui sa puna ei mana si sa faca curatenie e spre binele lor -- Hai ca e haios folosim politica sa acoperim trindavia , lenea si miserupismul unora-- alo cei cu salubritatea luati bani dar munca --CIUCIU- sunteti buni de pusi in lanturi
29.01.2020 20:43
De ce faci oamenii nesimtiti ? Ca primarul nu a ingradit containerele sa nu poata ajunge cainii sa le imprastie ?
Gigi
29.01.2020 22:05
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA