logo
ACTUALIZARE: Adolescent de 14 ani, din Fântânele, reținut după ce și-a ucis vecinul pentru niște țigări
ACTUALIZARE: Adolescent de 14 ani, din Fântânele, reținut după ce și-a ucis vecinul pentru niște țigări

Actualizare, miercuri, 14 martie

Anchetatorii au decis, miercuri, ca adolescentul care l-a omorât pe vecinul său, din Fântânele, pentru că nu i-a dat țigări, să fie reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, acesta urmează să fie propus instanței pentru arestare preventivă.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un adolescent în vârstă de 14 ani este cercetat pentru omor. Procurorii au probe că l-a ucis pe un vecin, de 70 de ani, din Fântânele, care nu i-a dat țigări. În fața evidențelor, copilul a recunoscut fapta, iar anchetatorii au dispus internarea voluntară a acestuia în Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu pentru efectuării expertizei psihiatro-legale.

Din cercetări, procurorii arată că fapta a avut loc în timpul nopții de 6 spre 7 martie.

  • „Minorul P.I.B., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, prin escaladarea gardului, a pătruns în locuinţa victimei C.Ş. sub pretextul de a obţine ţigări, unde a fost surprins de către victimă, între cei doi izbucnind o altercaţie care a degenerat în acte de violenţă fizică, provocându-i numitului C.Ş. leziunile (...), incompatibile cu viaţa, după care a părăsit imobilul”, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Prin ordonanţa procurorului de caz din data de 12 martie, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de adolescent, care a recunoscut fapta, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu în formă agravată.

În raport de concluziile expertizei psihiatro-legale, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu urmează să dispună măsurile legale.

Procurorii mai arată că moartea bărbatului de 70 de ani a fost una violentă.

  • „În urma efectuării necropsiei cadavrului s-a constatat că moartea a fost violentă (...). S-a concluzionat că leziunile s-au putut produce prin lovire repetată cu corpuri dure”, se mai arată în comunicatul citat.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia