Tribuna
Administratorul Asociaţiei de Locatari nr. 4 din Turnişor combate acuzaţiile ce i se aduc
Administratorul Asociaţiei de Locatari nr. 4 din Turnişor combate acuzaţiile ce i se aduc
În urma articolului "Poveşti cu parfum de absurditate, în Turnişor", publicat în ediţia din 16 februarie a cotidianului TRIBUNA, administratorul Asociaţiei de Proprietari nr. 4 din cartierul Turnişor a ţinut să facă unele precizări. Stela Ganea spune că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate şi că deţine documente oficiale care confirmă faptul că toate demersurile sale sunt legale.

Redăm mai jos replica acesteia:

"Poveşti cu parfum de minciuni de absurditate, inventate de patroana Danci Victoria

Locuitorii de pe strada Alba Iulia care aparţin Asociaţiei de Proprietari nr. 4 Turnişor sunt: doamna Danci Victoria, care locuieşte la casa de pe strada Verzăriei din Sibiu şi are un spaţiu comercial cu destinaţia de coafor - frizerie în Bl. 27, Sc C, pe şoseaua Alba Iulia din Sibiu.

Ceea ce a uitat doamna Danci să spună e că aceste facturi care-i aparţin spaţiului destinat coafor - frizerie, adică SC Victoria Service SRL, de care spune doamna că sunt umflate cu 40-50%, nu sunt deloc umflate, întrucât doamna nu ştie să citească o factură, cu toate că Asociaţia i-a răspuns scris şi detaliat sumele cuprinse în facturi, iar acum detaliez defalcat valoarea facturii după cum urmează: apă-canal, canal - pluvial, cheltuieli / cotă parte/ com. ind., diferenţă apă/ sc., penalizări 0,2%/ zi factură restantă, cheltuieli recoman. poştă factură/ com. CEC, fond reparaţii, chirie asociaţie.

Ce a mai uitat patroana Danci să mai spună cu toate că ştie şi e conştientă că spaţiul SC Victoria Service SRL se află la parterul Bl. 27 Sc C iar deasupra lui etajele I, II, III, IV, deasupra etaj IV - se află acoperişul blocului. Acest acoperiş necesită reparaţii, de aceea proprietarii Bl. 27 Sc C au hotărât să adune lunar un fond de reparaţii de 20 lei/ lunar (umflătura facturii de 40-50%), inventată de patroana Danci V. Întrucât aceşti 20 lei sunt cuprinşi atât în factura patroanei Danci cât şi în lista de plată a proprietarilor.

Ce a mai uitat doamna patroană să spună că şi ea are obligaţia de a contribui  şi achita sumele pentru repararea acoperişului, refuzând categoric, lăsând totul de plată doar pe seama proprietarilor.

De asemenea, consumul de apă-canal se face prin citirea contorului secundar lunar al spaţiului doamnei patroane. Diferenţa de apă-canal pe bloc/ scară se repartizează conform legii la numărul de persoane ori doamna patroană Danci nu-şi permite să plătească această diferenţă, invocând că se umflă factura.

De asemenea, doamna patroană este disperată pentru cei 0,50 lei (cincizeci de bani), reprezentând chiria lunară a spaţiului unde îşi desfăşoară activitatea asociaţia, uitând să spună că curentul consumat de asociaţie este de pe casa scării (bl. 27 sc C) pe care doamna Danci doreşte să-l plătească proprietarii (nu se potriveşte).

Această chirie a fost stabilită de toţi membrii asociaţiei.

Plăţile la facturi le face la cerere prin contul asociaţiei, umflătura la plată de la Bank CEC este comisionul de 4 lei. Trimiterea corespondenţei pe poştă (a facturii) cu confirmare de primire este de 6,3+0.2=6,5 lei + 4 CEC = 10,50 lei. Aşa zisa umflătură a patroanei/ Rec. POŞTĂ+ com. CEC.

S-ar bucura foarte tare doamna Danci dacă aceste umflături ar fi suportate de proprietarii blocului, ceea ce nu se poate. A apelat la toate organele posibile de control al Asociaţiei, neieşindu-i dorinţa de a nu plăti aşa-zisele  umflături ale doamnei Danci.

Ce a mai uitat doamna patroană să publice răspunsul controlului Asociaţiei efectuat de Primăria Sibiu, întrucât acesta nu îi este favorabil. Vă mulţumesc cu speranţa că oamenii au înţeles că patroana Danci nu are voie să contribuie la nici un fel de cheltuială a blocului.

Şi a mai uitat să spună că în faţa spaţiului şi-a construit o terasă ilegal, peste canalizarea blocului, şi acum această canalizare necesită reparaţii. Poate o întreabă cineva cum a construit această terasă, minţind că aşa a cumpărat spaţiul.

Administrator Ganea Stela






comentarii
2 comentarii

Adevarul este ca fiecare administrator aplica legile dupa bunul plac nefiind controlati de nimeni altfel nu-mi explic cum la doua asociatii apropiate unde am doua apartamente ,identice ca spatiu,nelocuite de peste 10 ani, la unul platesc lunar cca. 6 lei (la rubrica cheltuieli administrative) iar la celalalt peste 18 lei (la rubrica salarii) in conditiile in care nu mi se face nici-un serviciu...
Realist ,
20.02.2018 06:56
sotul d-naei danci victoria este un fost politist (sau cel putin asa sustiunea el) si astia se ocupau cu acte de vanzare-cumparare in targ, la masini, te "rezolvau" sa scapi repede de rar, etc....asta inainte de 2000. cert este ca atat tipa aia danci victoria cat si sotul ei, erau de un tupeu iesit din comun.
...
20.02.2018 14:06
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA