logo
spartan
ACTUALIZARE: Un mort și doi răniți, după ce malul de pământ al unui ștrand s-a surpat în Scoreiu
ACTUALIZARE: Un mort și doi răniți, după ce malul de pământ al unui ștrand s-a surpat în Scoreiu
© Arhiva Tribuna

ACTUALIZARE, joi, ora 8.24

Bărbatul prins sub malul de pământ, care nu se auze și nici nu se vedea, a fost scos de pompieri. Din nefericire, acesta este mort. 

Acesta împreună cu alți doi bărbați lucrau la construirea unui ștrand în localitatea Scoreiu. Joi seara, malul de pământ s-a surpat. Doi dintre muncitori au fost scoși în viață, însă pentru al treilea nu s-a mai putut face nimic.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Malul unui ștrand în construcție din Scoreiu s-a surpat, iar trei persoane au fost prinse sub pământ. Una nu a pățit nimic, alta primește îngrijiri, iar de a treia nu se știe nimic.

Potrivit ISU Sibiu, una dintre victime a fost scoasă, iar alta a ieșit singură. Se intervine cu un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD, una SAJ și alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig. Pentru scoaterea celeilalte victime se intervine cu două buldoexcavatoare și mijloace de intervenție din dotarea containerului multirisc al ISU Sibiu.

  • „ISU Sibiu a fost solicitat să intervină în localitatea Scoreiu, pentru salvarea victimelor surprinse de malul surpat al unui ștrand aflat în construcție. Una dintre victime a fost scoasă, este conștientă și primește îngrijiri medicale de urgență de la echipajul SMURD cu medic, o altă victimă prezintă traumatisme la membrele inferioare și nu are nevoie de îngrijiri medicale, iar a treia victima a fost prinsa de malul surpat”, a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Se pare că cea de-a treia victimă este acoperită de pământ și beton, nu se vede și nu se poate auzi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia