logo
ACTUALIZARE: Tânărul împuşcat la Cisnădie nu a avut nevoie de spitalizare
Andra MARINESCU
2994 vizualizari
ACTUALIZARE: Tânărul împuşcat la Cisnădie nu a avut nevoie de spitalizare
Un tânăr de 18 ani din Cisnădie a fost împuşcat, duminică seara, de un localnic de 31 de ani, pe fondul unui conflict spontan din cauza gălăgiei într-un bloc. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore.


"În jurul orei 20,15, prin SNUAU (n. r. Serviciul Naţional Unic de Urgenţă) 112, IPJ Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că în localitatea Cisnădie, pe fondul unui conflict spontan din cauza gălăgiei într-un bloc, un localnic de 31 de ani l-a împuşcat pe un tânăr de 18 ani, din Olt, cu un pistol tip airsoft, provocându-i şase plăgi în zona superioară a corpului", spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.
Victima a fost transportată la spital în stare conştientă.
"Tânărul este conştient, stabil hemodinamic şi respirator, fiind predat UPU Sibiu de către B2 Cisnădie", transmite Serviciul de Ambulanţă
Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Victima transportată duminică seară la UPU Sibiu a fost externată, după ce i s-a făcut câteva recomandări. "Tânărul de aproximativ 19 ani a fost externat duminică seară. Medicii l-au consultat, i-au făcut câteva recomandări medicale şi l-au externat. A fost diagnosticat cu plăgi superficiale prin împuşcare cu pistol cu bile, în zona urechii stângi, axila stângă, antebraţul stâng şi regiunea toraco-dorsală. Pacientul nu a avut nevoie de internare", a spus, pentru TRIBUNA, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia