Tribuna
ACTUALIZARE: Omor de la o ceartă între doi juni din ceata de colindători, în Bradu
ACTUALIZARE: Omor de la o ceartă între doi juni din ceata de colindători, în Bradu

ACTUALIZARE: Tinerii pregăteau ceata pentru sărbători

Cearta de la care s-a ajuns la crimă a pornit între doi tineri din ceata junilor din Bradu. Unul dintre ei, în vârstă de 27 de ani, şi-a amintit că un alt june, în vârstă de 34 de ani, avea nişte datorii încă de la formarea cetei de anul trecut. Cearta a început în Căminul Cultural din Bradu şi a continuat afară. Cei doi s-au luat la bătaie, iar cel mai tânăr a scos un cuţit cu care l-a înjunghiat pe junele de 34 de ani. "Cei doi se aflau în faţa localului din Bradu în prezenţa a circa 10 - 15 persoane. Altercaţia a început încă din local şi a continuat afară. La început cei doi s-au bătut, după care unul dintre ei a scos un briceag şi a înjunghiat victima de trei ori, o dată în mână şi de două ori în zona toracelui”, spune Adriana Șandru, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Martorii au pus repede victima în maşină şi, pe drum spre spital, au sunat şi la 112. S-au întâlnit cu ambulanţa la Veştem, când medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, medicii fiind nevoiţi să declare decesul,

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au preluat ancheta, reținându-l petru 24 de roe pe agresor. Ei vor stabili dacă tânărul de 27 de ani va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte sau pentru omor. Cert este că acesta va petrece mulţi ani în spatele gratiilor,

ŞTIRE INIŢIALĂ: 

De la o banală ceartă s-a ajuns la crimă. Procurorii criminalişti şi poliţiştii au intervenit pentru a duce la audieri criminalului care a ucis o persoană în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, cu puţin după ora 1. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au preluat ancheta.

Se pare că totul ar fi pornit din cauza unor discuţii aprinse între victimă şi agresor.

foto: bzv.ro

comentarii
1 comentarii

Ce mai juni, la 34 de ani?! Noi, dup? armata, mai mergeam cu ceata un an-doi si gata, ne insuram, lasam pe cei mai tineri s? mearga la colindat pe la fete.
B.Utoru
14.12.2015 09:26
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia