logo
FITS
ACTUALIZARE FOTO: Accident pe Valea Oltului, între un microbuz și o autoutilitară. 13 persoane rănite
ACTUALIZARE FOTO: Accident pe Valea Oltului, între un microbuz și o autoutilitară. 13 persoane rănite

ACTUALIZARE: 13 răniți din patru mașini

Potrivit ISU Vâlcea, ambulanțe de la Vâlcea și Sibiu intervin pentru acordarea primului ajutor victimelor accidentului de pe Valea Oltului, produs la limita dintre cele două județe.

  • „A fost suplimentat numărul ambulanțelor de Vâlcea și de la Sibiu. Sunt 13 victime, din care patru mai grav , dar conștiente și stabile hemodinamic. De asemenea, sunt scurgeri de combustibil pe șosea, autospeciala de stingere asigurând masuri de apărare împotriva incendiilor până la înlăturarea combustibulului”, au declarat reprezentanții ISU Vâlcea.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un microbuz cu zece pasageri la bord a fost implicat, joi, într-un accident pe Valea Oltului, la Câineni, în județul Vâlcea, la limita cu județul Sibiu. Cinci persoane au fost rănite.

Din  primele informații, a fost vorba de o coliziune între o autoutilitară și un microbuz cu 10 pasageri, cinci persoane fiind rănite.

Din fericire, nicio vicitmă nu a fost încarcerată.

„Din primele date, se pare ca o autotilitară de București, care circula pe sensul Vâlcea - Sibiu ar fi pătruns pe contrasens (șoferul e posibil să fi fost neatent) și ar fi acroșat un microbuz de Bulgaria care se deplasa din sens opus, o autoutilitară și un autoturism. Se pare ca ar fi patru bulgari răniți precum și șoferul care a provocat accidentul”, a spus Corina Băștinariu, reprezentantul IPJ Vâlcea.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, pe Valea Oltului, între județele Vâlcea și Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia