Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Acțiunea Truck and Bus a adus peste 90 de amenzi pe străzile din Mediaș
Vasile ANTIPA
644 vizualizari
Acțiunea Truck and Bus a adus peste 90 de amenzi pe străzile din Mediaș

Zeci de sancțiuni contravenționale au aplicat pe parcursul săptămânii trecute lucrătorii Poliției Rutiere Mediaș în cadrul acțiunii TISPOL Truck and Bus. 83 de sancțiuni au fost aplicate transportatorilor de marfă, reținând în același timp și un permis de conducere și alte 9 sancțiuni pentru transportatorii de persoane.

Polițiștii rutieri medieșeni au derulat pe parcursul săptămânii trecute acţiuni în cadrul cărora au fost verificate în trafic atât autovehiculele înmatriculate în România cât şi cele înmatriculate în străinătate. Obiectivele acestor acţiuni s-au referit la reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere, verificarea legalităţii transportului rutier public efectuat. de marfă sau persoane şi controlul stării tehnice al vehiculelor.

comentarii
1 comentarii

Cât de culți sunt polițiștii din Mediaș! Aproape că nu-ți vine să crezi! Auzi acolo: "Truck and Bus". Păi ăștia sunt pro-Brexit și pro-Trump , judecând după limba pe care o folosesc în activitatea lor. Ăștia trebuie dați la Astra Film Festival!
Un cititor
24.10.2018 09:38
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia