logo
Accident pe Valea Oltului, între un TIR și o mașină
Accident pe Valea Oltului, între un TIR și o mașină
© voceavalcii.ro

ACTUALIZARE Ora 16.45:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Brezoi către Sibiu. Cauza producerii a fost depăşirea neregulamentară, iar în urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu şi se circulă pe celălalt fir, alternativ. În urma evenimentului valorile de trafic au crescut.

 

Știre inițială:

Circulația se desfășoară cu dificultate luni după-amiaza pe Drumul Național 7 - Valea Oltului din cauza unui accident rutier. ISU Vâlcea anunță că sunt scurgeri de ulei pe carosabil după ce un TIR și un autoturism s-au ciocnit. Nu au fost înregistrate victime.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, după barajul de la Gura Lotrului, între un TIR și un autoturism. Sunt scurgeri de combustibil din TIR, dar nu s-au înregistrat victime. Se intervine pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere în cazul unui eventual incendiu”, a anunțat ISU Vâlcea.

 

 


comentarii
1 comentarii

Da...tir.ul ce e...vapor...avion...etc?cum poti ajunge ziarist fiind ...semianalfabet si cu o exprimare de clasa pregatitoare???
Xyz
16.04.2018 20:54
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia