Tribuna
Acces gratuit, vineri, la Muzeul "Brukenthal"
Acces gratuit, vineri, la Muzeul
Vineri, 18 mai, se sărbătorește Ziua Muzeelor. Cei care vor să viziteze în această zi sediile Muzeului Național "Brukenthal" din Sibiu o pot face gratuit între orele 9 - 17, ultima intrare fiind la ora 16.15.


Cu acest prilej, potrivit reprezentanților "Brukenthal", Muzeul inaugurează o serie de noutăți expoziționale, respectiv redeschiderea expoziției permanente de la etajul al doilea (aripile de nord și est) cu sectoarele "Scene din istoria și literatura antică", "Scena mitologică", "Natura statică", "Scena de gen" și "Cabinetul de curiozități", precum și deschiderea expoziției temporare foto-documentare "Recuperarea picturii originale din Marea Sală a Unirii, Alba Iulia", în curtea interioară a Palatului "Brukenthal".
În plus, începând de vineri, în sectorul expozițional "Biblioteca Brukenthal" va putea fi admirat strămoșul ceasului de buzunar supranumit "Oul de Nürnberg".
Totodată, pentru decongestionarea spațiilor de recepție a publicului din Palatul Brukenthal, cu ocazia Zilei Muzeelor 2018 va fi deschis și noul spațiu al casei de bilete. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia