logo
A spart o mașină și a furat bani și o tabletă
Vasile ANTIPA
831 vizualizari
A spart o mașină și a furat bani și o tabletă

Polițiștii Biroului din Mediaș au reținut un bărbat bănuit că, în data de 11 septembrie 2017, ar fi furat o tabletă și suma de 120 de lei dintr-un autoturism parcat în municipiul Mediaș. În cauză a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

"În urma activităților desfășurate de către Biroul de Investigații Criminale Mediaș, în data de 11 ianuarie , s-a reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni, bănuit că, în data de 11 septembrie 2017, în jurul orei 23, ar fi folosit chei potrivite pentru a deschide un autoturism parcat pe strada Cibin din Mediaș, din care ar fi sustras o tabletă și suma de 120 de lei", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 12 ianuarie să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia