logo
A nins la Bâlea Lac!
Dan FRÂNCU
1789 vizualizari
A nins la Bâlea Lac!

În zona înaltă a Masivului Făgăraş, scăderea bruscă a temperaturilor, fenomen manifestat, în mod deosebit, începând cu noaptea de vineri spre sâmbătă, a adus şi precipitaţii de lapoviţă şi ninsoare.

Astfel, în ciuda datei din calendar, la Bâlea Lac şi în apropiere, sâmbătă dimineaţa turiştii au fost întâmpinaţi cu un strat subţire de zăpadă şi foarte multă umezeală în atmosferă.
Cum era şi normal, un asemenea fenomen nu a rămas neobservat, reţelele de socializare fiind populate, destul de repede, de imagini cu zăpada proaspătă de la Bâlea.
Bâlea Lac este obişnuită cu „ninsorile de vară”, asemenea manifestări ale vremii, chiar şi în lunile cele mai călduroase ale anului, fiind întâlnite destul de des, schimbările climatice din această zonă succedându-se uneori, cu viteze ameţitoare. Oamenii ce merg des în această zonă povestesc că, de multe ori, în lunile de vară, la Bâlea Lac pot fi patru anotimpuri în doar două ore şi chiar într-un timp mai scurt.
Ninsoarea de sâmbătă dimineaţa din Masivul Făgăraş a căzut peste zonele cu zăpadă veche ce încă mai pot fi întâlnite în destul de multe locuri prin această zonă. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia