logo
FITS
A început ”Foodie – street food cuisine” pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu
A început ”Foodie – street food cuisine” pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu
*Sibienii sunt invitați să trăiască experiențe culinare de neuitat pe cea mai frumoasă stradă din oraș, între 13 și 16 septembrie. Vor fi patru zile cu mâncare bună, atmosferă unică și concerte cu Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams.*


 

Toamna lui 2018 vine cu surprize pentru gurmanzii din oraș și nu numai. Sibienii sunt invitați cu mic cu mare să participe la unul dintre cele mai deosebite evenimente gastronomice ale acestui an. ”Setea” de experiențe culinare va fi cu siguranță potolită la ”Foodie – street food cuisine”. Asta pentru că festivalul ce are loc în perioada 13-16 septembrie este alegerea potrivită pentru iubitorii conceptului de ”street food”.

Anul acesta invităm sibienii și nu numai, ca timp de patru zile să trăiască adevărate experiențe culinare la cele 17 food-truck-uri participante. Rețeta ”servită” anul trecut a fost extinsă pentru cea de a II-a ediție a Foodie street food cuisine. Punem în practică un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-o locație unică, pe strada Cetății”, spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.

Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” veți putea avea ocazia să testați cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”. Animo Caffee, Arome, Arrosticini, Bătrânu' Sas, Mr. Cannoli, Drunken Squid, Fane Curcanu', Famous Waffles, Eat it, La Finca Alioli, Food Stuff, IndiVan, Meat Busters, La Nu Știu Cine, Prosecco Street, Smokin' Pig și Sucré îi așteaptă cu nerăbdare pe toți gurmanzii în 13, 14, 15 și 16 septembrie.

Mâncare... și o atmosferă unică

”Foodie – street food cuisine” înseamnă și în acest an pe lângă mâncare bună și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe în vogă din România. Lucia, Fine, It’s Pink, The Pixels, Helen, Next Ex, Eyedrops, Toulouse Lautrec și The Amsterdams promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.

Mega distracție și pentru cei mici

Una dintre noutățile de la ”Foodie – street food cuisine” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii cuprinde într-un areal special conceput pentru ei lângă zidul Cetății intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventură, sport și creație. Printre activitățile puse în practică de Serious Fun se numără tiroliana, peretele de escaladă, tir cu arcul, volei, turn ball și multe altele.

FOOD TRUCK & BARURI - 12 – 23

MUSIC MENU

VINERI, 14 SEPTEMBRIE

22.15 - Dj Funkydrop

20.50 - The Pixels

19.45 - Helen

17 - DJ CampSauvage

SÂMBĂTĂ, 15 SEPTEMBRIE

21:15 - Toulouse Lautrec

19:45 - Eyedrops

17 - DJ CampSauvage

DUMINICĂ, 16 SEPTEMBRIE

22.30 - Dj Funkydrop

21 - The Amsterdams

19.45 - Next Ex

17 - DJ CampSauvage

KIDS MENU

Vineri: 16 - 22

Sâmbătă: 12 - 22 pauză între 14-15

Zona de aventură: tiroliană, podul indienilor, peretele de escaladă gonflabil, traseul cavalerilor - se trece peste și pe sub obstacole, copiii vor aluneca (cu salteaua) pe slide și vor încheia cu o proba de precizie sau... nimereală.

Zona sport: tir cu arcul, aruncări la coșul de baschet electronic, poartă cu precizie, volei, tenis de masă, badminton, turn ball

Atelier de creație: fimo - hamburgeri, cartofi prăjiți, pizza sau alte mâncăruri vor fi făcute sub forma de breloc; tablouri din semințe: cavaleri, săbii și scuturi de apărare; semne de carte

Mai multe detalii despre ”Foodie – street food cuisine” puteți găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/foodiesibiu.

"Foodie - street food cuisine" este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Agenția Grey Projects și Asociația "Sibiul de Odinioară", cu sprijinul Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri prinicipali ai proiectului sunt Magnolia Residence și Iello.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia