logo
90.000 de euro pentru un teren de sport multifuncțional, la Ocna Sibiului
Dragoş BAKO
6255 vizualizari
90.000 de euro pentru un teren de sport multifuncțional, la Ocna Sibiului
Teren de sport la Ocna Sibiului

Primăria Ocna Sibiului a amenajat un teren de sport multifuncțional, la Școala Gimnazială din localitate (Școala Mică), valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 90.000 de euro (TVA inclus). Terenul de sport dispune de gazon sintetic, pistă pentru alergare, instalație de nocturnă și va putea fi folosit pentru practicarea jocurilor de minifotbal, handbal, baschet, tenis de câmp și volei. Au fost construite și tribune, iar terenul este prevăzut atât cu un gard, cât și cu un acoperiș din plasă.  

 

Aici,  elevii de la Școala Gimnazială din Ocna Sibiului vor putea desfășura orele de educație fizică, iar în următoarea ședință a Consiliului Local va fi supusă votului o hotărâre, prin care să fie stabilite norme și tarife privind închirierea terenului, pentru activități sportive.

 

 

Primarul orașului Ocna Sibiului, Claudiu Predescu, spune că noul teren de sport va rezolva atât problema desfășurării orelor de educație fizică în condiții de siguranță, cât și necesitatea unui spațiu în care ocnerii să se poată recrea, făcând sport: „Am reușit să finalizăm o investiție de care orașul avea nevoie. S-a lucrat foarte bine, s-a construit la standarde ridicate și pot spune că sunt foarte mulțumit de ceea ce constructorul a realizat într-un timp scurt. Din cei aproximativ 90.000 de euro cât a costat acest teren, 10.000 au fost donați de firma Polycontact, care își desfășoară activitatea în Ocna Sibiului, motiv pentru care doresc să le mulțumesc public. Totodată, doresc să le mulțumesc acelor consilieri locali, care mă susțin în realizarea proiectelor, prin care încerc să ridic standardul de trai în Ocna. După ce vom stabili tarifele pentru închiriere, acest teren va aduce și venituri la bugetul local, astfel că, în timp, vom putea amortiza investiția.”


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia