logo
800 de locuri de muncă pentru sezonieri, în Spania, la cules de căpșuni
800 de locuri de muncă pentru sezonieri, în Spania, la cules de căpșuni
© Ziarul Ceahlaul
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezonieră în Spania în domeniul agriculturii. Preselecția va avea loc în trei orașe, inclusiv la Sibiu.


Firma SUREXPORT angajează 400 de femei și 200 de cupluri fără experiență pentru munca sezonieră în agricultură, și anume recoltarea căpşunilor. Durata contractului de muncă este aproximativ trei luni.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Programul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în șase zile, ziua a șaptea fiind zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica.
Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.
Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip, care se completează la sediul agenţiei, copie act identitate, adeverinţa medicală "apt pentru muncă".
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Sibiu din strada Morilor, nr. 51 A, et. IV, camera 448, telefon 0269 210882 interior 119. Selecţia va avea loc în 11 decembrie la Ploieşti, în 12 decembrie la Focşani şi în 13 şi 14 decembrie la Craiova. Doar persoanele înscrise până în data de 8 decembrie pot participa la selecţie.


Liuba STARII
Ioan VIDRIGHIN

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia