logo
500 de elevi ai Școlii Gimnaziale "Ioan Slavici” au sărbătorit "Zilele toamnei”
500 de elevi ai Școlii Gimnaziale
Vineri, Școala Gimnazială "Ioan Slavici” a fost gazda festivalului "Zilele toamnei”. Сopiii au dansat, au cântat și au defilat în fața părinților. Evenimentul s-a încheiat cu un târg tematic, unde elevii au expus obiecte realizate de ei.

“Toamna e a noastră. Știu că ați așteptat cu mare nerăbdare această zi. Ne bucurăm că ploaia a cedat și ne-a oferit o frumoasă zi de toamnă. Mulțumesc copiilor, părinților și cadrelor didactice care s-au implicat activ în organizarea festivalului”, a spus Alina Soare-Popescu.

Cântece...

Părinții s-au bucurat de numeroase performanțe artistice ale copiilor săi. “Frunzuliță aurie, să te prind la pălărie, frunzuliță gălbioară, toamna a venit în țară”, au cântat elevii clasei I A. Juniorii în ținute elegante au pus în scenă dansul frunzelor de toamnă, iar colegii lor mai mari din clasa a III-A i-au cucerit pe cei prezenţi cu un dans popular. “E foarte frumos. Fiecare copil are ceva aparte”, au apreciat părinții.

Prezentări de modă

Îndrumați și inspirați de profesorii săi, școlarii au defilat, apoi, în fața spectatorilor, îmbrăcaţi în ii tradiționale româneşti. Fetele și-au completat ținutele cu diferite accesorii și coronițe din flori.

“A fost o plăcere deosebită să intrăm în rolul modelelor și prezentatorilor.Cu toate că am avut emoții, cred că ne-am descurcat”, au povestit Nicole Ștefanescu și Andrei Coman, prezentatorii evenimentului.

Şi un târg tematic

După un scurt program artistic, oaspeții festivalului au fost invitați să admire creaţiile eleviilor. Obiecte realizate prin tehnica origami, dovlecei sculptați, suvenire și alte articole făcute de copii au înfrumusețat standurile târgului. “Este un bazar în care copiii expun obiecte pe care le lucrează la clasă din materiale reciclabile. Nimic nu se cumpără, ci le fac din materialele pe care le au îndemână”, explică directorul Școlii Gimnaziale “Ioan Slavici” din Sibiu.

În total, aproximativ 500 de elevi de la Școala Gimnazială „Ioan Slavici" au sărbătorit "Zilele toamnei", sub motto-ul “Toamna e a noastră” . “Am reușit să facem cea mai frumoasă ediție. În fiecare an ne străduim să arătăm părinților rodul muncii noastre”, a încheiat prof. Adriana Nan.

Liubovi STARII

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia