logo
5 răniți într-un accident rutier, la Dumbrăveni
Vasile ANTIPA
1091 vizualizari
5 răniți într-un accident rutier, la Dumbrăveni

5 persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate 3 mașini. Evenimentul s-a petrecut marți, pe fondul neacordării de prioritate, în Dumbrăveni. Drumul Național 14 a fost blocat câteva zeci de minute pe sensul Sighișoara-Mediaș.

"Un șofer în vârstă de 27 de ani din Mureș, care circula dinspre Mediaș spre Sighișoara, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și nu a acordat prioritate autoturismului condus regulamentar din sens opus, a intrat în coliziune cu acestași l-a proiectat într-o altă mașină oprită pentru a intra în Drumul Național 14. Doi adulți și o minoră, toți din primulautoturism lovit, au fost transportați la spitalul din Mediaș pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alți doi pasageri din autoturismul care a provocat accidentul rutier au primit îngrijiri la locul producerii evenimentului", a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe Drumul Național 14 traficul a fost oprit câteva zeci de minute. Polițiștii rutieri au început cercetările în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 

comentarii
1 comentarii

Viteza prea mare. În zona aia exista o limita de viteza de 50 kmh, acuma e 70 kmh
Johnny
15.11.2017 12:10
Din aceeasi categorie
sevis

tdc sibiu

traistuta culturala

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
brukenthal
Licitatie publica

accentmedia