logo
330 de locuri de muncă vacante pentru persoanele din grupuri vulnerabile
330 de locuri de muncă vacante pentru persoanele din grupuri vulnerabile
© Arhiva TRIBUNA
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează miecuri, 20 septembrie 2017, „ Bursa locurilor de muncă pentru persoanele din grupuri vulnerabile” în Sibiu (la Sala Redal Events, str. I. Sebastian Bach nr.4, cartier Lazaret) şi Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.30.

Acţiunea vine în întâmpinarea persoanelor încadrate în grad de handicap, a celor de etnie romă şi a tinerilor cu vârsta peste 18 ani care părăsesc sistemul instituţionalizat de protecţie și care întâmpină dificultăţi de inserţie pe piaţa muncii.
"Această măsură activă pentru combaterea şi prevenirea şomajului se adresează în mod deosebit acestor persoane, dar este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă şi doresc să se angajeze. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici, cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită", spune Mircea Dorin Crețu, directorul executiv al AJOFM Sibiu.
În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 120 agenţi economici din judeţ. Au confirmat 24 dintre aceştia participarea la bursă (20 la Sibiu şi patru la Mediaş), punând la dispoziţie 330 locuri de muncă vacante (230 la Sibiu şi 100 la Mediaş). Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/ calificărilor următoare: lucrători comerciali ,muncitori necalificati, operatori la maşini automate/semiautomate, montatori subansamble, şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare (administrator reţea, agent asigurari, inginer constructor, inginer producţie, inginer proiectant, inginer mecanic  etc.). (A. M., I. V.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia