logo
30 de medici de familie din judeţ au discutat despre campaniile de vaccinare, la Prefectura Sibiu
Andra MARINESCU
1369 vizualizari
30 de medici de familie din judeţ au discutat despre campaniile  de vaccinare, la Prefectura Sibiu
30 de medici de familie din județ au participat, miercuri, la o întâlnire de lucru organizată de Instituția Prefectului a Sibiului și Direcția de Sănătate Publică.


Principalele subiecte abordate au fost vaccinarea antirujeolică și eliberarea adeverințelor necesare preșcolarilor la intrarea în colectivitate și a celor solicitate elevilor de către profesorii de sport.
În privința derulării campaniei de vaccinare în județul Sibiu, prefectul Lucian Radu a apreciat activitatea medicilor de familie și le-a mulțumit pentru seriozitate și implicare. “Vă felicit pentru că v-ați făcut foarte bine treaba. Sigur că mai apar și probleme, sincope în acest sistem, dar vă rog să le semnalați și să ne cereți sprijinul. Vă asigur că aveți toată deschiderea din partea mea, ca prefect al județului, pentru rezolvarea lor”, a spus Lucian Radu.
Una dintre problemele ridicate de medicii de familie a fost eliberarea adeverințelor pentru orele de educație fizică și sport. Cu toții au susținut că este imposibilă eliberarea a sute de acte în două-trei zile, deoarece nu au timpul fizic pentru examinarea fiecărui copil. Prefectul Lucian Radu a hotărât să invite reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean la o discuție cu medicii de familie, pe acest subiect. Întâlnirea, mediată de prefectul județului, va avea loc vineri, 8 septembrie.
Președintele Filialei Sibiu a Societății Naționale de Medicina Familiei, dr. Loredana Piloff, i-a mulțumit, la rândul său, prefectului Lucian Radu, pentru “disponibilitatea de a comunica și a se întâlni cu medicii de familie, întâlnirea de astăzi fiind prima de acest gen”.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia