logo
30 de copii din familii defavorizate au zburat de pe Aeroportul Sibiu cu o aeronavă unică în Europa
Laura BUCIU
3553 vizualizari
30 de copii din familii defavorizate au zburat de pe Aeroportul Sibiu cu o aeronavă unică în Europa
© AIS

Treizeci de copii din localităţile Hosman, Ţichindeal şi Nou au avut şansa să descopere sentimentul unic al zborului la bordul unei aeronave Lisunov – Li2, fabricată în anul 1949, unică în Europa.

Compania aeriană Blue Air cu sprijinul Aeroportului Internațional Sibiu și al Consiliului Județean Sibiu, a organizat, vineri, un eveniment social surpriză, pentru copii din cadrul Asociației Elijah din Hosman. Practic, elementul de excepție al evenimentului a fost aeronava Lisunov - Li2, care a tranzitat Sibiul în parcursul său către aerodromul Tuzla, unde are loc zilele acestea show-ul aviatic Aeromania 2017, desfășurat cu ocazia aniversării de 50 ani a aerodromului.

Proiectul de la Sibiu a urmărit deschiderea de noi orizonturi pentru copiii provenind din familii defavorizate. Copii au fost vizibil entuziasmați de activitatea aeroportuară, dar mai ales de oportunitatea de a vedea orașul Sibiu și împrejurimile de la înălțime.

Zâmbetele și aplauzele la finalul călătoriei au demonstrat că această experiență a fost primită cu încântare. Pentru a marca aceste momente, Blue Air a dăruit la plecare fiecăruia dintre copii câte un avion în miniatură.

Aeroportul Internațional Sibiu susține derularea și participarea tinerilor în activități variate și vine în întâmpinarea intereselor și preocupărilor diverse ale acestora.

 

© AIS
© AIS
comentarii
1 comentarii

cind eram studenta zburam cu TAROM la cluj cu IL 14 pret bilet 49 lei(de atunci),20-25 min zborul,transport cu buzul tarom de la agentia de pe balcescu(pret cred 2 lei)la aeroport
dara
18.08.2017 20:31
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia