logo
3 șoferi prinși băuți la volan
Vasile ANTIPA
819 vizualizari
3 șoferi prinși băuți la volan

Duminică dimineața în jurul orei 4.30, pe strada Stadionului din orașul Avrig, polițiștii au identificat un conducător auto în vârstă de 39 de ani, din loc. Tălmaciu, aflat sub influența alcoolului. Rezultatul afișat în urma testării alcoolscopice a fost de 0,74 milirame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot duminică, în jurul orei 13, pe strada Cetății din orașul Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 73 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat după ce, în data de 17 octombrie 2017, a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,77 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Și de această dată șoferul se afla sub influența alcoolului, rezultatul fiind același, 0,77 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. La dosarul penal deja existent pe numele bărbatului s-au adăugat alte două infracțiuni, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Duminică seara, pe raza localității Mândra, polițiștii au oprit și testat alcoolscopic un alt conducător auto, localnic în vârstă de 53 de ani, rezultatul fiind de 1,05 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto a fost deschis dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia