logo
21 de ani de la hirotonia ca arhiereu a Mitropolitul Ardealului
Adrian POPESCU
1182 vizualizari
21 de ani de la hirotonia ca arhiereu a Mitropolitul Ardealului

Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, şi-a sărbătorit onomastica în ziua de prăznuire a Sfântului Arhidiacon Laurenţiu, context în care  a fost oficiată o slujbă de mulţumire în reşedinţa mitropolitană. Slujba de Te Deum a fost oficiată de un sobor de preoţi şi diaconi condus de Preasfinţitul Ilarion, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, în prezenţa consilierilor eparhiali, a mai multor protopopi din eparhie, a conducerii Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Şaguna”, a colaboratorilor de la centrul eparhial şi a mai multor preoţi veniţi la reşedinţa mitropolitană pentru a-l felicita pe IPS Mitropolit Laurenţiu. IPS Mitropolit Laurenţiu le-a mulţumit tuturor ostenitorilor de la centrul eparhial şi  celor prezenţi la sărbătoarea de la reşedinţa mitropolitană pentru prezenţă şi pentru urările de bine transmise în ziua în care a fost cinstit Sfântul Mucenic Laurenţiu, dată la care în urmă cu 21 de ani, Părintele Mitropolit era ipopsifiat, iar a doua zi, pe 11 august, era hirotonit şi instalat episcop de Caransebeş.

  • „Vă mulţumesc foarte mult pentru ofranda adusă. Sfântul Laurenţiu nu a murit în laude, ci în toată slava cerească. Îmi aduc aminte mereu de martirajul lui şi de faptul că am fost chemat la arhierie chiar în ziua Sfântului. Nu putem decât să-I mulţumim lui Dumnezeu şi să-I dăm slavă Lui pentru toate, încercând să ne îndreptăm prin rugăciune. Trebuie să ne rugăm lui Dumnezeu ca să ne ajute să trecem peste toate încercările. Biserica este sfântă pentru că o conduce Hristos, iar noi facem parte din ea şi avem rostul nostru. Vă mulţumesc foarte mult şi vă rămân recunoscător tuturor pentru dragostea dumneavoastră faţă de Biserica noastră”, a spus ierarhul.
comentarii
2 comentarii

21 de ani de hotie, marsavie, despotism, nerusinare si ticalosie. Acest fariseu mincinos care a ajuns arhiereu pe usa din dos, imparte "dreptatea" cu doua masuri. Ce mai cauta asa-zisul "parinte" Dumitrean in Biserica dupa doua divorturi si nenumarate concubinaje si aventuri? Cat timp ii mai poate tine "taticul" spatele? Probabil pana ii mai poate acoperi hotiile si afacerile necurate fariseului.
Acesti 21 de ani sunt cea mai neagra perioada a Mitropoliei Ardealului si, din pacate, din ce se intampla in BOR, e doar inceputul (sau sfarsitul?)
Maxentiu Alin Paraschiv
12.08.2017 11:45
Haios --inalt presfintitul-???- Mai fratilor sunteti cu totul nebuni de legat--Nimeni nu e sfint-- sa fie coapta pentru toti -- --Un om intreaba pe Domnul Isus --Bunule Invatator -- Domnul Isus ,raspunde --de ce ma numesti -BUN-?-- Bun e numai -DUMNEZEU- -- uite ca samsarii astia trec in fata Domnului Isus si se dau mai mari -- prea fericiti, prea sfinti -- nu cunosc cazul acestui prea-prea- dar daca e adevarat ca a divortat de doua ori--acesta e doar un gunoi social care impute tot ce e jurul lui- sa mai vorbim de altii care se dau prea-prea- pedofili, homo, narcisisti, opulenti -- etc??-- probabil ca in adevar sunt sfinti dar cu aripi -NEGRE- adica sfintisorii satanei
mike
13.08.2017 19:55
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia