Tribuna
2019, mai scump și la Muzeul Satului. Adulții plătesc opt lei în plus pentru biletul de intrare
Andra MARINESCU
4975 vizualizari
2019, mai scump și la Muzeul Satului. Adulții plătesc opt lei în plus pentru biletul de intrare
© Muzeul ASTRA

 

Intrarea în Muzeul din Dumbrava Sibiului este, începând din acest an, mai scumpă. Adulții plătesc, în loc de 17 lei, 25 de lei pentru a admira peisajele și exponatele din Muzeul ASTRA, pensionarii 12 lei, iar elevii și studenții 7 lei.


Adulții care vor veni în grupuri organizate, de minim 20 de persoane, vor achita 20 de lei/ persoană, iar însoțitorul lor va beneficia de intrare liberă. Pensionarii din grupuri organizate vor achita 10 lei, iar elevii și studenții 5 lei.
Un abonament familial, valabil pentru toate unitățile muzeale ale Complexului, respectiv părinții și copiii până în 14 ani, este 150 lei/ an.
Cei care vor să își facă abonament individual, valabil pentru toate unitățile Muzeului ASTRA, vor scoate din buzunar 100 de lei/ an, iar pensionarii cu un venit lunar mai mic de 1.300 de lei și angajații ai căror salariu este minim pe economie vor plăti 50 lei/ abonament anual.
Studenții și elevi vor achita pentru un abonament anual în valoare de 35 de lei. 
În caz de pierdere a cardului abonament, vizitatorii CNM ASTRA vor achita 10 lei pentru a-l înlocui. 
În Muzeul din Dumbrava Sibiului, cei care își doresc ghidaj în limba română vor plăti 150 lei/ oră, iar într-o limbă străină 250 lei/ oră/ grup.
Cei care vor dori să realizeze fotografii și filmări în Muzeu pentru nunți, cununii sau alte evenimente vor achita 300 lei/ zi, iar studiourile TV și profesioniștii vor scoate din buzunar pentru o oră de filmare 1.000 lei.

comentarii
2 comentarii

Mda, incet incet devine si Muzeul satului din Sibiu, destinatie exclusiv turistica, adica pentru vizitatorii din afara. Pana acum era 18 lei intrarea, nu era chiar ieftin, dar de anul asta s-a facut 25 !!!
Asa ca, oameni buni, dragi sibieni, mai stati naibii si pe acasa, ce tot dati navala in muzeu? Lasand la o parte variantele de abonament, care nu sunt la indemana tuturor, precum e biletul de intrare.
Hai sa vedem, un exemplu. E vara, frumos, ne intalnim vreo doi trei prieteni si zicem "Hai sa mergem la o plimbare in Muzeu, si eventual sa bem o bere sau sa/si mancam ceva la Hanul de acolo. Stai asa, pai ne costa 75 de lei pe toti trei. Mai mergem? Nu, de banii astia mancam cate o pizza de caciula, in Piata mica/mare. Si facem si o plimbare, gratis.

PS Ar fi si o varianta, mai ieftina, sa ne strangem 20 de insi, si cu mine 21, si platim NUMAI 20 de lei de caciula, iar eu, seful de grup, intru gratis.
In limba engleza exista o expresie "Do not insult my intelligence". Nu vreau sa o traduc.
BENE
26.01.2019 12:24
18.08.2019 15:17
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia