logo
2.450 de liceeni încep, luni, Bacalaureatul, în judeţul Sibiu
Andra MARINESCU
814 vizualizari
2.450 de liceeni încep, luni, Bacalaureatul, în  judeţul Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
Luni, 25 iunie, absolvenţii ciclului liceal vor începe susţinerea examenului naţional de Bacalaureat.

 

Potrivit prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, la nivelul județului Sibiu sunt înscriși, pentru această sesiune, 2450 de absolvenți ai cursurilor liceale, din care 2198 absolvenți din generația actuală (2017-2018).

Pentru această sesiune au fost constituite opt centre de examinare, şase în municipiul Sibiu și două în municipiul Mediaș, unul din ele având constituită o subcomisie de examen în orașul Agnita.

Calendarul desfășurării sesiunii iunie-iulie a Examenului Național de Bacalaureat este: 25 iunie – limba și literatura română; 26 iunie – limba și literatura maternă; 27 iunie – proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie); 28 iunie – proba la alegere a profilului și specializării (fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie).
Pe 4 iulie va avea loc afişarea rezultatelor şi depunerea contesaţiilor. Între 5-8 iulie se vor soluţiona contestaţii, pentru ca pe 9 iulie să se afişeze rezultatele finale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia