logo
spartan
100 de minute, alături de 100 de artiști care vor concerta pe trei scene amplasate în Piața Mare
100 de minute, alături de 100 de artiști care vor concerta pe trei scene amplasate în Piața Mare
Mai sunt doar câteva ore până când pe cele trei scene care au fost amplasate în Piața Mare vor cânta, pentru 100 de minute, 100 de artiști din patru generații diferite, în cadrul evenimentului "100 pentru România”.

 

“În loc de bun rămas”, “La fereastra ta”, “Spune-mi cine ești”, “Cântec pentru prieteni”, “Fata din vis”, “Vinovații fără vină”, “Andrii Popa”, “Floare de Iris”, “Strada ta”, “1000”, “Pleacă”, “Luna și noi”, “Basul și cu toba mare”, “Vara trecută”, “20 de ani”, “Bunica bate toba”, “Dj Vasile”, “Cine”, “Muro Shavo”, “Ochii tăi”, “Banii vorbesc” vor fi melodiile care vor crea cele 100 de minute de muzică legendară, iar artiștii Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Ștefan Boldijar, Roman Iagupov și Flavius Buzilă vor transmite emoțiile acestui eveniment, acompaniați de un număr de 87 de instrumentiști reuniți pentru acest eveniment din toate colțurile României și din Republica Moldova.

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, este inițiatorul acestui proiect muzical și așa cum spune el “Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales “cuget și simțiri”, cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun. Acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru asta am creat proiectul “100 PENTRU ROMÂNIA”. Pentru că muzica deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare să dezbine.”

Evenimentul “100 pentru Romania” va începe la ora 20 în Piața Mare și, potrivit organizatorilor, se anunță o seară plină de emoție si nostalgie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia