Tribuna
100 de milioane de euro pentru copii şi bolnavi? Nici pomeneală! Banii ajung la ... partide! "O nesimţire!"
100 de milioane de euro pentru copii şi bolnavi? Nici pomeneală! Banii ajung la ... partide!

N-am auzit ca cineva să pună mâna pe pancarte şi nici pe portavoci, "mâhnit" că 100 de milioane de euro vor ajunge la partidele politice. Partide care ne veghează drumul în viaţă, ne ocrotesc cu griji de mamă, ne aşază-n cale viituri când de lapte, când de miere. Iar noi, încolonaţi în corul poporetului atoaterăbdător, abia izbutim să mai fim recunoscători şi să mijim guduroşenii. 
Deunăzi, grijuliii pe care tot noi i-am proptit la butoane ne-au mai pregătit încă o porţie numai bună de dat pe gât. Eventual, tot pe nemestecate.

  • "Comisiile reunite pentru administrație au respins propunerea ca statul să nu mai subvenționeze partidele politice, iar banii să ajungă la copii și bolnavi. Ex-premierul Victor Ponta spune că este vorba de 100 de milioane de euro", anunţă digi24.

Da, probabil că alarmiştii de serviciu se vor repezi să "observe" că suntem oamenii lui Ponta, "reflex" de nezdruncinat din mintea  - atâta câte e! - comentatorului cu priză şi net în casă. 

  • "Din păcate, Comisia de administrație a votat respingerea amendamentului prin care în 2019 cei 100 de milioane de euro dați la partide erau realocați către grădinițe, bolnavi, alocații! Au votat «împotrivă» 17 parlamentari PSD, ALDE și de la minorități (din păcate și oameni cu experiență politică și păr alb ca Ion Călin - Dolj, Florin Cârciumaru - Gorj) mare rușine. Să nu uitați la vot acest lucru! Banii ăștia sper să îi «coste» scump! Au votat «pentru» amendamentul făcut de deputații ProRomânia un număr de 12 parlamentari PNL, USR și UDMR!”, a scris ex-premierul PSD Victor Ponta pe contul său de Facebook. 

Baionetişii cu vocaţie şi hâra setată pe opţiunea "Goarnă!" probabil că au şi sesizat în afirmaţia lui Ponta o veritabilă reactivare a fostului prim-ministru, dornic să părăsească bezna din care abia se mai zăresc luminile rampei.
  

  • "Am condus timp de cinci ani cel mai mare partid din România și vă garantez că nu este nevoie de 47 de milioane de euro cât urmează să primească PSD. Fac precizarea, într-o paralelă cu Parlamentul European, că Partidul Socialiștilor Europeni primește 16 milioane de euro. PSD primește 47. O fac cu tot dragul față de fostul partid, e valabil și pentru ceilalți. Cred că este un moment în care să dăm dovadă de solidaritate și de bun simț față de ceea ce se întâmplă în țară", a explicat Ponta, în susținerea amendamentului.

Neacordarea subvenţiei pentru partidele politice o fi fost bună pe vremea când Victor Ponta era premier, însă acum ideea i se pare absolut revoltătoare.

  • "În condiţiile în care ai îngheţat pensiile şi salariile, în condiţiile în care nu ai bani de investiţii, să aloci 100 de milioane de euro pentru partidele politice parlamentare e o nesimţire", a afirmat Ponta, zilele trecute, într-o conferință de presă.
comentarii
1 comentarii

pai psd, alde si minoritatile au votat pentru pastrarea subventiei si pentru majorarea sumei fata de anul trecut de aproximativ 5 ori.
USR si restul opozitiei a votat contra.

restul, cu vitamina D, cu spitalele si autostrazile de mii de km care trebuiau terminate la sf. lui 2017 dupa programul de guvernare respectat la virgula de guvernele lui dragnea, sunt MINCIUNI !
asta primesc votantii psd: minciuni si infractori cu cazierul spalat si care pastreaza banii furati ! plus niste criminali si violatori liberi cu despagubiri de mii de euro platite tot de poporul fraier !
oare cine cum a votat ?
12.02.2019 09:22
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia