logo
spartan
1 septembrie, termenul de depunere a documentelor pentru ajutorul de minimis acordat crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii
1 septembrie, termenul de depunere a documentelor pentru ajutorul de minimis acordat crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii
Crescătorii de ovine din județul Sibiu care sunt înscriși în programul de minimis pentru lână mai au termen de depunere a documentelor până pe 1 septembrie.


Conform H.G. nr. 500 din 2017 modificată și completată prin H.G. nr. 418 din 8 iunie 2018, pentru obținerea ajutorului de minimis crescătorii de ovine trebuie să facă dovada comercializării cantității de lână cu documente justificative (factură sau filă din carnetul de comercializare) care să ateste comercializarea producției de lână, până la data de 1 septembrie 2018.
 Valoarea sprijinului financiar este de 1 leu/kg pentru lâna comercializată.
Prin acordarea acestei scheme de minimis se urmărește eficientizarea activității sectorului de creștere a ovinelor, în sensul reducerii pierderilor crescătorilor de ovine. De asemenea, acest ajutor va stimula înființarea centrelor de colectare a lânii, va crea noi locuri de muncă și va stabiliza veniturile crescătorilor de ovine. (A. M., I. V.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia