Tribuna
Model de cerere pentru autorizaţia de mediu

AFIR a publicat pe pagina sa de internet, www.afir.info, un model de cerere pentru emiterea autorizaţiei de mediu pentru beneficiarii submăsurilor (sM) Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri şi 6.3 - Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020). Modelul de cerere este disponibil în cadrul secţiunii Informaţii Utile, subsecţiunea Tipizate.
“Ca urmare a solicitărilor venite din partea beneficiarilor submăsurilor 6.1 şi 6.3, prin care ni s-au semnalat problemele întâmpinate în obţinerea documentelor de mediu pentru depunerea ultimei tranşe de plată, am stabilit în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii ai Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi ai Gărzii Naţionale de Mediu să punem la dispoziţia beneficiarilor noştri modelul de cerere pentru emiterea autorizaţiei de mediu, agreat de către aceste instituţii. Doar având un dialog permanent şi deschis cu beneficiarii PNDR 2020 şi cu instituţiile statului care au atribuţii în implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, putem veni în sprijinul tuturor acelor beneficiari care ne semnalează dificultăţi în implementarea proiectelor”, a precizat Daniel Crunţeanu, director general adjunct.
De la demararea PNDR 2020 şi până în prezent, AFIR a încheiat 9.753 de contracte de finanţare cu tinerii fermieri (sM 6.1), în valoare de peste 400,4 de milioane de euro, şi a acordat plăţi către aceştia în valoare de 305,7 milioane de euro. De asemenea, pentru dezvoltarea fermelor mici (sM 6.3), AFIR a semnat 5.579 de contracte de finanţare în valoare de aproximativ 83,7 milioane de euro. Valoarea plăţilor efectuate către micii fermieri este de peste 59,2 milioane de euro, până în acest moment.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia