Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Filmul ”Coborâm la prima”, proiectat la "Goga”
Liuba STARII
601 vizualizari
Filmul ”Coborâm la prima”, proiectat la
Un film inspiraţional românesc ”Coborâm la prima” va fi proiectat astăzi, 8 noiembrie, la orele 14 şi 17, la Colegiul Naţional ”Octavian Goga” din Sibiu. Regizorul filmului Tedy Necula şi actorul Adrian Păduraru vor fi alături de spectatori şi vor discuta despre lungmetrajul lor de debut.

“'Coborâm la prima' spune povestea călătorilor dintr-un vagon de metrou, a doua zi după incendiul de la Colectiv. Nevoiţi să petreacă împreună câteva ore pentru că metroul se opreşte între staţii, călătorii încep să se descopere, să înlăture judecăţile şi prejudecăţile pe care le au faţă de cei cu care, din întâmplare, sunt colegi de călătorie. Este o poveste inspiraţională pe care o trăim în fiecare zi. Suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume. Nu este un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii”, spune regizorul Tedy Necula.

„Coborâm la prima” este un film independent, produs şi regizat de Tedy Necula, imaginea fiind semnată de Alexandru Timoşca, iar scenariul îi aparţine Alexandrei Axinte. Pelicula a câştigat de curând, printre numeroase alte premii, Trofeul "IPIFF 2018" şi Premiul "UPFAR- ARGOA" pentru cel mai bun debut în filmul de lungmetraj.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia