logo
Atâta poate! Deputatul Cătălin Rădulescu a distribuit clipul fals cu OZN ul de la Târgovişte: "Mi se pare verosimil. Trebuie sunat la poliţie!"
Rareș Bițu
767 vizualizari
Atâta poate! Deputatul Cătălin Rădulescu a distribuit clipul fals cu OZN ul de la Târgovişte:
Presupun că ştiţi deja de celebrul "extraterestru" şi "OZN"- ul de la Târgovişte, făcătura devenită viralul ultimelor zile. Bineînţeles că, deşi neglijent croită, farsa n-a rămas fără amatori gata să pună botul, cu imaginaţia setată pe opţiunea "alertă".

Între ei, şi deputatul mitralieră, cunoscut şi sub intitulatura de Cătălin Rădulescu, convins că imaginile sunt verosimile şi că extraterestrul cu membre lungi şi ochi mari este filmat cu telefonul în timp ce înaintează, nu chiar grăbit, spre navă. Nava dintr-o pădure de pe la Bacău, nu Târgovişte, zic specialiştii care se pricep să deosebească ramurile Târgoviştei de crengile Bacăului.

Nici trucajul evident şi nici sursa incertă nu l-au împiedicat pe Rădulescu să creadă că filmul este autentic şi că-n pădurea aia ceva-ceva s-a întâmplat. Iar de crezut a crezut de trei ori doar în prima zi, dovadă fiind şi distribuirile repetate.

Contactat de recorder.ro, Cătălin Rădulescu s-a arătat chiar entuziasmat de posibilitatea ca extratereştrii să ne viziteze: „Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiştii. Vă daţi seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor”.

„Voi credeţi că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat şi pasionat de aşa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialişti, dar nu ştim noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgovişte, la autorităţi, la poliţie, nu ştiu. Eu n-am informaţii suplimentare”, a adăugat deputatul PSD.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia