logo
Viorica Dăncilă "nu, nu" va cere demiterea lui Kovesi
Dumitru CHISELIŢĂ
1199 vizualizari
Viorica Dăncilă
Întrebată dacă va solicita, ca premier, demisia şefului DNA, Laura Kovesi, premierul Viorica Dăncilă a negat acest lucru, spunând că un premier nu se amestecă în justiţie.

"Nu, nu", a răspuns premierul,  după lucrările Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România – ACoR, subliind că "nici măcar primul-ministru nu trebuie să se amestece în justiţie" . Întrebată ce ar trebui să facă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, referitor la declaraţiile Laurei Codruţa Kovesi, Dăncilă e de părere că ministrul Toader trebuie "să facă o evaluare, să facă un raport, să vină în spaţiul public să prezinte acest raport". "Cred că trebuie să lăsăm justiţia să îşi spună cuvântul", a mai spus premierul.

 

Viorica Dăncilă a adăugat că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis în care i-ar fi propus să accepte revocarea şefei DNA în cazul în care ministrul justiţiei va propune acest lucru. "Nu puteam... Deci, domnul preşedinte a ieşit singur şi a spus că dacă vor exista motive temeinice va face revocarea. Nu puteam să îi cer eu acest lucru. Discuţiile pe justiţie au fost două-trei cuvinte, nu s-a discutat mult despre justiţie". 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia