logo
spartan
Viorica Dăncilă "nu, nu" va cere demiterea lui Kovesi
Dumitru CHISELIŢĂ
1230 vizualizari
Viorica Dăncilă
Întrebată dacă va solicita, ca premier, demisia şefului DNA, Laura Kovesi, premierul Viorica Dăncilă a negat acest lucru, spunând că un premier nu se amestecă în justiţie.

"Nu, nu", a răspuns premierul,  după lucrările Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România – ACoR, subliind că "nici măcar primul-ministru nu trebuie să se amestece în justiţie" . Întrebată ce ar trebui să facă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, referitor la declaraţiile Laurei Codruţa Kovesi, Dăncilă e de părere că ministrul Toader trebuie "să facă o evaluare, să facă un raport, să vină în spaţiul public să prezinte acest raport". "Cred că trebuie să lăsăm justiţia să îşi spună cuvântul", a mai spus premierul.

 

Viorica Dăncilă a adăugat că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis în care i-ar fi propus să accepte revocarea şefei DNA în cazul în care ministrul justiţiei va propune acest lucru. "Nu puteam... Deci, domnul preşedinte a ieşit singur şi a spus că dacă vor exista motive temeinice va face revocarea. Nu puteam să îi cer eu acest lucru. Discuţiile pe justiţie au fost două-trei cuvinte, nu s-a discutat mult despre justiţie". 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia