logo
Valea Viilor a găzduit "Zilele Bucuriei Copiilor”
Vasile ANTIPA
552 vizualizari
Valea Viilor a găzduit

Zile plne de activități la Valea Viilor pentru copii din mai multe localități. Peste 100 de copii și tineri din mai multe comunități parohiale din Protopopiatul Mediaș al Arhiepiscopiei Sibiului au participat la cea de-a patra ediție a manifestării „Zilele bucuriei credinței” de la Valea Viilor. Manifestarea din acest an a făcut parte din activitățile din Arhiepiscopia Sibiului dedicate Anului omagial al unității de neam și de credință și Anului comemorativ al făuritorilor Marii Uniri din 1918.

 Ediția din acest an a manifestării religios-culturale din localitatea Valea Viilor, un eveniment devenit deja tradiție în zona Mediașului, a avut tema „Unirea cu Dumnezeu și cu semenii, ideal veșnic”. Ca la edițiile precedente, Parohia Valea Viilor a fost principalul organizator, prin implicarea preotului paroh Petru Acatrinei, a credincioșilor din parohie și cu sprijinul celorlalte comunități participante.

Alături de copiii și tinerii din Valea Viilor au fost implicați în activități un grup de la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cimitirul ortodox Mediaș, coordonat de preotul Flaviu-Gabriel Fleșer, un grup de la Copșa Mică, organizat de preotul Claudiu Cândea, un grup din Parohia Boian, coordonat de preotul Marius Drăghici, un grup din Parohia Șeica Mică, coordonat de preotul Aurelian Popa și un grup din Parohia Motiș, condus de preotul Lucian Pușcă.

Manifestarea „Zilele bucurie credinței” va continua în acest an și într-una dintre duminicile din luna septembrie.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia