logo
FITS
Un sistem public de supraveghere video performant, la Avrig
Dan FRÂNCU
895 vizualizari
Un sistem public de supraveghere video performant, la Avrig

De la sfârşitul anului trecut, sistemul public de supraveghere video ce funcţionează în Avrig este mai bogat cu încă patru camere. Noile camere de supraveghere au fost montate în locuri cu trafic auto şi pietonal intens, pentru supravegherea circulaţiei, pentru protejarea obiectivelor de investiţii realizate din bani publici, recent finalizate sau aflate în curs de finalizare, dar şi pentru o mai bună supraveghere a zonelor unde sunt concentrate mai multe unităţi comerciale.

Cele patru camere au performanţe tehnice deosebite, pot filma din diferite unghiuri şi pozţii, atât pe timp de zi cât şi noaptea, calitatea imaginilor surprinse fiind foarte bună şi cu o rază mare de acoperire.

În acest moment, la Avrig sistemul public de supraveghere video este compus din 17 camere performante, care captează imagini non stop.

Utilitatea şi eficienţa sistemului de supraveghere video au fost demonstrate deja în mai multe situaţii, astfel că investiţia pentru realizarea acestuia este considerată una profitabilă.

Actualul sistem de supraveghere video din Avrig a devenit funcţional în cursul anului 2017, în timp fiind parcurse mai multe etape de modernizare, sporire a performanţelor tehnice şi a zonelor acoperite. În perioada următoare se intenţionează ca acest sistem să fie extins, cu 5 – 6 camere video şi în localitatea Mîrşa.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia