Tribuna
Un grup de pompieri voluntari din Elveţia, în vizită la ISU Sibiu
Laura BUCIU
1707 vizualizari
Un grup de pompieri voluntari din Elveţia, în vizită la ISU Sibiu

Un grup de 26 de pompieri voluntari din oraşul elveţian Wettingen au vizitat, ieri, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru“ al judeţului Sibiu. Aflaţi într-o scurtă vizită în România, aceştia şi-au dorit să cunoască tipurile de situaţii de urgenţă pe care pompierii români le gestionează, dar şi tehnica de intervenţie din dotare şi au ales sediul inspectoratului sibian.

Vizita pompierilor elveţieni a durat aproximativ o oră, timp în care au fost prezentate principalele misiuni pe care pompierii sibieni le desfăşoară în zona de competenţă, numărul acestora, precum şi mijloacele şi tehnica de intervenţie. Totodată, vizitatorii şi-au expus modul lor de a interveni în situaţii de urgenţă şi s-a făcut schimb de fanioane cu însemnele celor două instituţii.

Pompierii voluntari elveţieni s-au arătat interesaţi să cunoască rolul instituţiei din Sibiu în sistemul de management al situaţiilor de urgenţă, fiind impresionaţi de numărul mare de situaţii de urgenţă şi urgenţe medicale, la care au intervenit pompierii sibieni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia