logo
ULTIMA ORA: Accident la Nocrich

Un adolescent este rănit, în urma unui accident rutier care a avut loc pe drumul spre Nocrich. Din primele date oferite de Poliţia Sibiu, şoferul autoturismului în care se afla adolescentul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un cap de pod.
Potrivit ISU Sibiu, adultul a ieşit singur din maşină şi a anunţat accidentul la 112. La faţa locului intervine un echipaj de la Descarcerare, care încearcă să salveze copilul.

UPDATE: În urma accidentului care a avut loc pe DJ 106 Sibiu - Agnita, în localitatea Nocrich, şoferul, în vârstă de 21 de ani, a fost rănit. "Pe fondul lipsei de experienţă şi a neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a unui pasager în vârstă de 14 ani", a declarat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

comentarii
4 comentarii

Pai cel mare s-a accidentat si ala micu nu! :( Saracii eu ii cunosc , suntem prieteni
Una'
06.08.2013 13:15
Copilu' avea 18 sau 19 ani nu avea 12 ca sa ii zici copil e major!
O fomeie!
06.08.2013 13:17
azi am trecut pe acolo si dupa cum era de tare lovita masina cred ca a avut viteza foarte mare, dati copiilor, "soferii lu" tata" (fara experienta)masina ca apoi sa plangi langa patu de spital sau mai rau ...
turist
06.08.2013 13:35
sunteti cei mai mari tampiti....turistii sa comenteze cand stiu ceva concret nu asa numai sa nu taca....
xxx
10.08.2013 18:42
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia