logo
ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 1. GALERIE FOTO
ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 1. GALERIE FOTO

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dimineața pe DN 1 în pantă, spre Cristian. Potrivit ISU Sibiu, trei persoane au avut nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare pentru a putea fi scoase din mașină.
Cele patru victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu politraumatisme.
Vom reveni cu amănunte!
comentarii
8 comentarii

Centura ocolitoare trebuia sa fie pana dupa Cristian ! Prea multe accidente acolo !
Sibian
16.01.2013 11:43
Ar fi foarte costisitor sa bage autoritatile acolo cateva basculante de pamant astfel incat sa dispara acea mica rapa. In felul asta s-ar putea muta parapetul mai in exteriorul drumului si multe accidente mortale ar putea fi evitate. Evident accidentele se intampla din cauza ca soferii nu adapteaza viteza, dar... pana la urma sectorul respectiv face parte dintr-un drum european (chiar daca nu arata deloc asa) si e de asteptat ca soferii sa circule in conditii de "drum lung". In plus, marcajele sunt tot timpul murdare in zona respectiva si pe noapte, pentru cei care nu sunt din zona, vizibilitatea e chiar groaznica. Inca odata: clar soferii sunt de vina pentru majoritatea accidentelor de acolo, dar cand ai solutii atat de facile prin care poti limita proportiile dezastrului care se intampla acolo (ca asta e de fapt), este nepasare sa nu faci nimic.
MB
16.01.2013 12:55
...de ce credeti ca in zona exista indicator de limitare viteza ?
pt. desteptii de mai sus
16.01.2013 16:45
Bai, voi aveti permise auto? La urcare este RAMPA, nu panta, aia este la coborare! Asa ca ziceti mai bine la vale sau la deal, ca sa nu va etalati prostia.
bzn
16.01.2013 17:58
bzn mosu are permis de 32 de ani poate nu ai atatia de viata rampa exista in poligon si era obligatorie la examen pentru permis atat la amatori cat si la noi profesionistii si se facea oprire in rampa si la coborare rampa este si la autoservis cand repari masina pe segmente de drum este sau cel putin era denumire PANTA si se spunea urcare in panta si coborare si panta cu inclinatie de in functie de inscrisul pe indicator asa ca acei BAI care au sau nu au permise poate stiu mai bine decat tine si in loc de o asemenea intrebare pune mana si fa o revizie la legislatie rutiera ca dupa cate vad cam scartaie si e posibil ca un nene cu sapca sa-ti salte permisu si sa plangi ca a facut-o cu japca si nu te vom crede
utyye56
16.01.2013 18:41
Sa fii sanatos, tataie, ca s-a schimbat legislatia de cand ti-ai luat dumneata permisul. Asa se numeste in actuala legislatie rutiera: rampa la urcare pe deal si panta la coborare. Cred ca te contrazici doar de dragul de a te contrazice!
pt. ultimul
16.01.2013 18:52
dragii mei eu sant din alta zona dar nu numai asta e durerea durerea e ca niste hoti care nu au suficiente scaune atribuie lucrari cum atribuie apropiatilor drumurile iasa cu gropi hoti de la CNADR ne jupoaie la vigniete RAR isi face planul cu noi in loc sa verifice calitatea carburantului ei ne indoaie cu emisii pai pti si euro 100000 nu 1,2 3 si cat au inventat sa ai daca in loc de benzina e toluen metanol si mai stim ce benzina sigur nu combustibil lichid in loc de motorina piesele de uzura nu verifica nimeni pivoti etc etc calitate drumului RAR il stie dar sefi lor il fac parapetiinu exista si unde sant e tabla de o indoi cu picioru noi platim si patim in acel loc daca era completat cu acei parapeti solizi care sa fie bine incastrati in fundatie si era o axa a drumului care sa provoace vibratii la parasirea benzi pe care constructorul trebuia sa aiba in proiect se pot evita multe nenorociri solutie mai rapida decat pamant ca in tara sant multe asemenea locurimai adanci unde pamantul e o solutie mai scumpa decat parapetii care sant obligatorii dar nu exista si axa asemenea
utyye56
16.01.2013 19:01
scuze ai dreptate pe vremea mea legislatia o faceau cei care dadeau un examen la intrare in facultate si facultatea era la zi o dadeai personal in direct nu se facea la calculator la intrare in liceu dadeam examen liceul orele se fregventau obligatoriu in clasa nu la bar in dupa doi ani era treapta iar bacul era bac si rar daca pica unul acum rar copile daca reusiti unul si cel care a reusit nu se compara cu cel picat pe vremea mea si cand un ul ca voi vine si face legislatie si mai are si un doctorat in plagiat panta devine rampa si rampa devine panta ca de daca la voi EMINESCU e jucator la echipa din IASI poante si rampa sa fie panta si panta rampa dar atunci cea unde se repara masini ce va fi pista de avion?
utyye56
16.01.2013 19:17
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia